Arsenal Hivatalos Hírlevél: Az elmúlt napok történései a klub körül.

A posztban: 21, 18 éves korosztályos csapatról, hölgyekről, játékosokról, az Fa Kupa következő bajnoki hivatalos időpontról röviden összefoglalva olvashatsz!


Fotó: arsenal.com
Az Arsenal 10-mérkőzés veretlenségi sorozatát Swansea csapata megtörte hétfőn este a Premier Ligában. Aresnal U-21 alatti korosztályos kerete megverte a Bolton-t 3:1-re a Macron stadionban. [Gólszerzők: Ormonde-Ottewill (10), Iwobi (73), Gnabry (77)].

18 éven alattiak kikaptak a Fulham-től 5:1-re a Motspur Parkban. Az Ágyúsok egyetlen gólját Donován szerezte a mérkőzés 32 percében. Jemma Rose szerint alábecsülték Bristol City-t mert 1:1 döntetlen született Stoke Gifford-on. Az egyetlen gólt a hölgyeknél Ubogagu jegyezte a mérkőzés 14 percében.

Alexis Sanchez, Santi Cazorla, és Mesut Özil is tovább jutott a PFA Fan szezon legjobb játékos versenyében. Tehát tovább szűkült a kör: Sergio Aguero, Santi Cazorla, Diego Costa, Philippe Coutinho, David De Gea, Eden Hazard, Harry Kane, Mesut Ozil, Alexis Sanchez, John Terry. További információ.

Az Fa bejelentette a 2015-16 szezonra a legfontosabb mérkőzés időpontokat. Com.Shield augusztus 2-án kerül sor vasárnap 15:00 (Official +1 GMT) órai kezdettel. Annyi bizonyos, hogy a Chelsea már biztos résztvevő, az ellenfél Arsenal vagy az Aston Villa lesz. A kupa harmadik fordulója (szombati nap folyamán) január 9-én van kihirdetve. A 2016 elődöntők április 23-24-én lesznek megrendezve. Premier League (2015-16) augusztus nyolcadikán veszi kezdetét. 

Per Mertesacker és Francis Coquelin megnyitotta az új Arsenal Hub rendezvényt május nyolcadikán. Az FA Kupa május 30 sora kerülő döntőről a klub bővebb felvilágosítást nyújtott be, mint például a jegyárak, és a szolgáltatásikról. Bővebb Infó.

Arsenal középpályása Jack Wilshere üdvözölte a legújabb tanítványokat az akadémián.[Fotók] Őt Ágyús hölgy elemezte a női angol válogatottat (Word Cup) A gyönyörű Leah Williamson-t már jelölték a Sky Sportson a hónap legjobb játékos díjára. / Szavazz te is !

Az Arsenal következő mérkőzése a Manchester United elleni rangadó lesz május 17-én a Premier Ligában.

[Forrás: Arsenal.com]

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek