Arsenal (Hivatalos) Hirlevél - Az elmúlt napok történései egy cikkben

Fotó:Arsenal.com

Arsenal szokásos heti hírlevele egy posztban összesűrítve.  


Egyre kevesebb hírrel számol be az Arsenal.com ami azt is jelenti, hogy hamarosan véget ér a szezon. Theo Walcott a Manchester United elleni rangadón hozta vissza a reményeket 1:0 hátrányban, de a gólt hivatalosan Tyler Blackett számlájára írták, ugyanis a szélső lövésébe szerencsétlenül ért bele, és kiegyenlítődött az állás, és lett a mérkőzése végeredménye is egyben.

Arséne Wenger szerint megvolt a lehetőség a második félidő hajrájában megszerezni a három pontot. Arséne Wenger sajtótájékoztatója Manchester United mérkőzése után.

Julio Pleguezuelo megszerezte az első találatát U-21 Arsenal keretében Wolverhampton Wanderers 4-0-ra megnyert találkozón. Komment.

Theo Walcott (Manchester United ) Fotó:arsenal.com
Arsenal Ladies (17 éven aluliak) legyőzte 4:2 -re London Bees csapatát. Chloe Kelly eme mérkőzésen duplázni tudott.

Emirates Kup és annak időpontját az Arsenal hivatalos portálja megerősítette a hírt, mint arról már korábban beszámolt a Blog.

Kelly Smith Arsenal Ladies kapitánya sikeresen átment egy bokaműtéten, Mindenki a klubnál mielőbbi gyógyulást kívántak Kelly teljes felépülésében.

Hölgyek U-17 kerete Fa (Youth Cup) Kupában döntött játszanak majd május 31-én. A belépő ingyenes lesz. Az Ágyúsok 2:0-ra verték meg Birmingham City-t az elődöntőben. A két találatot Laura Hooper és Taylor Hinds jegyezte. Bővebb Infó

Arsenal Alapítványa Be a Gunner. Be a Runner közel 80 ezer fontot gyűjtöttek. Bővebben.

Az Ágyúsok hétközben 0:0 döntetlent játszott a Sunderlandal. A következő utolsó fordulóban West Brom Albion-al mérkőzik Arséne Wenger, és legénysége hazai környezetben. Az iksz is elegendő lehet a harmadik helyért folyó küzdelemben.

-- Forrás: The Official Arsenal Newsletter alapján

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek