Arsenal (Hivatalos) Hirlevél - Az elmúlt napok történései egy cikkben


Ebben a cikkben rövid összefoglalót olvashatsz az elmúlt napok történéseiről, és persze a legújabb fejleményekről az Arsenal hivatalos hírlevele alapján.

Véget ért a idény és az Ágyúsok bebiztosították az angol bajnokság harmadik helyezésüket a legutóbbi West Brom Albion elleni mérkőzésen. 

Theo Walcott ezen a mérkőzésen mesterhármast eredményezett. Jack Wilshere is betalált, és fantasztikus bombagóljának köszönhetően, és a találkozó végeredménye 4:1- lett.

Alexis Sanchez-t már nevezték a PFA Fans "szezon legjobb játékos" díjára. Kieran Gibbs, Theo Walcott, Jack Wilshere és Danny Welbeck is kapott behívót az angol válogatott keretbe és Calum Chambers és Carl Jenkinson szintén nevezve lettek angolok U-21 keretébe.

Chuba Akpom és Isaaac Hayden is benne van az angliai Under-20 csapatában. Serge Gnabry Németország U-21 válogatottban szintén viszontláthatjuk hamarosan, mert ő is megkapta a behívóját.

Az Ágyúsok elindították Arsenal FA-kupa 2015 app alkalmazást az Itunes, és Google Playen.

Az Arsenal Alapítványa a Save The Children elérte az egymillió fontot - számolt be az Arsenal a hivatalos portálján. Az Arsenal Alapítvány megtartotta éves adománygyűjtő programját a fiatalokat segítve címszóval.

Az Arsenal következő ellenfele az Aston Villa lesz a Wembley-ben mégpedig május 30-án. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek