Arséne Wenger megerősítette Rosicky maradását

Arsenal hivatalos honlapon Arséne Wenger röviden tömören elmondta, hogy a cseh középpályás Tomas Rosicky maradni fog.


Fotó:arsenal.com
Pár nappal ezelőtt cikkezve lett hogy ha Rosicky-vel nem hasszabitana a klub, visszamegy a gyerekkori nevelőegyesületéhez a Sparta Prague-hoz, amit Budesligapremier [.it] szintén leközölt.

Szezon kezdetén nyilatkozta Rosicky a következőket:
Természetesen csalódott vagyok hogy nem kaptam több játéklehetőséget, de nem esem pánikba. Meglátjuk mi történik a következő hetekben, hónapokban, még csak most kezdődött el a bajnokság. Amit most tehetek, hogy kivárom az alkalmat. Nagyon hiányoznak a mérkőzések, és nagyon sajnálom, hogy nem lehetek benne a kezdőbe, én úgy érzem tudnék még segíteni a csapatnak,de én nem rakhatom magam be a kezdőbe. - fogalmazta
December körül vélte kissé csalódottan: 
Amikor nem játszok egy meccset sem, és a piac majd megnyílik, akkor nyilvánvaló egy aktuális kérdés, ugyanis elkezdek gondolkozni, hogy itt az idő távozni. Nem igazán tudom miért nem játszottam. A kérdés jó, és szeretném tudni az okát.
34 éves Rosicky nemrégen elmondta, hogy hajszányira volt télen az eligazolástól, és jöttek is pletykák vele kapcsolatosan, de szerencsére Wenger megerősítette a hírt.

Mint többé kevésbé ismeretes Arséne Wenger harminc felett egyéves szerződés hosszabbítást szokott köttetni játékosaival. Kis Mozart saját elmondása szerint ha lehetősége lesz rá, klubtól szeretne majd visszavonulni, amire meg is van az esélye.


Ami dicséretes Rosicky kapcsán az, hogy 100% eltökélt ha a futballról, és az Arsenalról van szó, és tavaly márciusában meg is választották a hónap játékosává Arsenal honlapján ami nem kis dolog harminc felett.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek