Francis Coquelin nagyon boldog az első csapatban / Vélhető felállás / Fotók az edzésről


Francis Coquelin jelenleg az Arsenal hőse, ugyanis ebben a szezonban látványos szerepkört kört futott be rövid időn belül Arséne Wenger keretében, és nagyon boldog, mert megkapta a bizalmat főnökétől.


independent

Amikor az Ágyúsok középpályásai többnyire sérülésekkel bajlódtak akkor kénytelen volt Arséne Wenger visszarendelni Francis Coquelin-t, aki még nemrégen Charlton csapatát erősítette, azonban azóta szerves részévé vált Wenger keretének és újra bebiztosította helyét a legjobb négyben [Premier League] az Ágyúsok.

Így emlékezett vissza Francis Coquelin amikor Arséne Wenger telefonált neki: "Öt nappal előbb kanapén feleségemmel tévéztünk, és kaptam egy hívást az Arsenaltól mondván: Vissza kell hogy gyere

Ez a szezon nagyon rosszul indult, és erősen kérdéses volt Arséne Wenger kerete, de amióta Coquelin keretben van, minden egycsapásra megváltozott. Coquelin azt az űrt töltötte be ami már régóta kérdéses volt, bár azt le kell szögezni, hogy Arteta is meglepően jó munkát végzett azonban voltak nála hullám völgyek, és nem volt meg mindig a csapategység, talán a sok sérülés is közrejátszhatott a teljes egészben.

Ha eltudom venni 10%  a védekező feladatokból, akkor máris 10% -kal  több lesz a támadás, és a gólok száma is, és én ekkor leszek igazán nagyon boldog.

Jelenleg stabilizálódott a védelem, és több nagyon fontos meccset nyertünk, mint például Manchester City, United ellen amit javarészben Coquelinek is köszönhetünk, mert rengeteg labdákat szerzett, és ott van szinte minden egyes pálya szegletén, és ami mindenképp pozitívum vele kapcsán, hogy nincsenek illúzió.

Kövesd Arsenal Coquelin nevű tábláját a Pinteresten.

(A Chelsea ellen 0:0 döntetlent játszottunk, de ezen a meccsen abszolút elégedett volt az ikszel Mourinho csapat, talán más lett volna, ha ez a három pontot hiányzott volna a kékeknek s talán az eredmény is más lett volna, az megint csak más kérdés, hogy kinek a javára). 

Azt hiszem azon játékosok, akik  ebben a pozícióban játszanak nem akarnak a reflektorfényben lenni, mert szeretik ez a fajta munkát, és másra hagyják az illúziókat.

Arséne Wenger egy olyan embert talált, akit már régóta kereshetett, és nem lennék meglepve, ha nem vinné túlzásba az igazolást a holtszezonban. Ahogy figyelgettem a médiát több legenda keményem megmondta a saját maga kis véleményét, köztük Thierry Daniel Henry, ugyanis nemrégen lenyilatkozta azt hiszem a Sky Sportsban, hogyha bajnokok szeretnének lenni ismét az Ágyúsok, akkor négy klasszis játékos kellene igazolnia Arséne Wenger-nek legfőképp egy kapust, csatár, és egy középpályást, mert Őziltöl nem volt elragadtatva a klub Legenda.

Az Ágyúsok hétfőn a Swansea csapatával mérkőzik mégpedig hazai környezetben. A felállás valahogy igy nézhet ki, hasonlóképp mint a legutóbbi Hull City elleni mérkőzése, talán egy két helyen módosulhat, frissíthet Arséne Wenger

A védelem: biztos ott lesz Ospina, mint elsősszámú kapus, Hector Bellerin is újból szerepet kaphat aki Debuchyit fogja pótolni mint legutóbb, továbbá a középső védelemben Per Mertesacker, és Koscielnyé lesz a fő szerep, és Nacho Monreal, aki szintén a szezon meglepetése embere,hasonlókan mint Coquelin.

A Középpálya: Francis Coquelin már alapember, ezáltal ott lesz a keretben védekező középpályásként. Özil, és Santi Cazorla várhatóan, mert miért is lenne másképp. Aaron Ramsey Wenger szerint 50 százalék, hogy játszani fog, ha mégsem akkor Wilshere lesz helyette,  Nem lennék meglepve ha Theo Walcott benne lenne a keretben, de mint csatárként, mert Alexis Sanchezt aligha tudja kiszorítani eme pozíciójából. Csatár: Walcott Giroud. Képek az edzésről 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek