Per Mertesacker magabiztos győzelmet jósol Manchester United elleni mérkőzésre

Per Mertesacker továbbra is bízik abban, hogy az Arsenal képes lesz legyőzni a Manchester Unitedet vasárnap az Old Traffordon.

Fotó:Sky Sports
Az Ágyúsok 10-mérkőzés veretlenségi sorozatát veszítette el a Barclays Premier League-ban a Swansea ellen. Az egyedüli találatot Bafetimbi Gomis jegyezte a mérkőzés utolsó negyedében.

Louis van Gaal és fiai két ponttal vannak lemaradva az Arsenaltól úgy hogy egy meccsel előrébb vannak a tabellán. 

Per Mertesecker szerint érezni lehetett a csalódás az öltözőben miután végett ért a mérkőzés, de azt is kihangsúlyozta, hogy még továbbra is pozitívak maradtak, és az önbizalmuk továbbra is megvan. 
Érezni lehetett a csalódás az öltözőben Swansea vereség miatt, de még mindig pozitívak vagyunk, és meg van a kellő önbizalom is, ami fontos a következő mérkőzésekre, ami természetesen jelentős, és kulcsfontosságú lesz, nagyon várjuk a megmaradt mérkőzést.
Ők biztos meg akarják tartani a labdát, amennyire csak lehet. Hogy megtudjuk e akadályozni az ellenfelet, és tudni fogunk-e labdákat szerezni? Francis Coquelin legutóbb igazán jól szerepelt.
Jelentős része lesz a játéknak az irányítás, ők is meg akarják tartani a labdát amennyire csak lehet .-vélte Per Mertesacker.
Az Arsenal - Manchester United mérkőzés vasárnap magyar idő szerint öt órakor veszi kezdetét a Premier League-ban amelyet Digi Sport élőben fog közvetíteni. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek