Pletykák: Paul Merson szerint Gareth Bale kell. Benzema-t elengedették a Madridiak?

Paul Merson szerint szerint Gareth Bale-t el kell hozni a Madridiaktól még mielőtt a Chelsea vagy Manchester Utd. elhappolná.



Ex Ágyús Legenda úgy gondolja, hogy az Ágyúsok mielőbb adják el Theo Walcottot, és a befolyt összegből finanszírozni tudják Gareth Bale játékjoga egy részét. 

Paul Merson 12 évet töltött Észak-Londonban mégpedig a Highbury-ben, és a következőket mondta: 

Azt hiszem a világ összes klubjába jól beillene, miért is ne az Arsenal? El kell adni Walcotott, és rakat pénz folyna be.

Daily Star nem rég arról számolt be, hogy zöld utat kapott a klub a Madridiaktól Karim Benzema megvásárlást illetően.


Spanyol klub befolyt összegből finanszírozná Alvaro Morata-t, aki jelenleg a Juventus labdarúgója. 

A jelentések szerint Madridi klub hajlandó lenne eladni csatárát, és ebből az összegből azaz 21.600.000 £ -ért megtudnák vásárolni az előbb említett Moratat.

A 27 éves Benzema jelenleg 150,000 ezret keres hetente, és a kivásárlási ára 25.000.000 £ körül ingadozik.

Madridi csatár ebben a szezonban 45 mérkőzésen 22 gólt eredményezett, a hírek szerint Manchester United is érdeklődik meg nem erősített hírek szerint, ami kemény pletyka főleg ami a Daily Star nevéhez fűződik.

ESPN jelentések szerint most már az Ágyúsok is versenyben vannak,  ugyanis a Bournemouth csatárát szeretnék az Ágyúsok Callum Wilson személyében leigazolni hasonlóképp, mint a Tottenham, és a Southampton. 


Callum Wilson ebben a szezonban 23 gólt termelt valamint kiosztott nyolc gólpasszt ami tényleg nem rossz arány, de én még is úgy érzem túl nagy lenne a rizikó, másrészt pedig túl sok fiatal feltörekvő csatárunk van akiket mellőz Wenger, miért épp Callum Wilson, ha ott van nekünk Wellington Silva aki egy évvel fiatalabb, és még mondhatnám Serge Gnabryt (aki inkább szélső), Joel Campbell, Chuba(ka) Akpom, és persze Yaya Sanogo. Jelenleg hat játékosunk van kölcsönben ebből egy hátvéd (Carl Jenkinson), két támadó szélső, és három csatár ha Lukas Podolskit is beleszámoljuk. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek