Walcott, ésJenkinson marad, Rosicky, és Flamini kérdéses


Arséne Wenger megerősítette, hogy mindaddig amíg nem születik egyezség, Theo Walcott maradni fog ...


Fotó: Arsenal.com
... Carl Jenkinsonal is hasonló a helyzet mivel Arséne Wenger nem szívesen válna meg a hátvédétől, de azt leszögezte anno, hogy tapasztalatra van szüksége (aki jelenleg kölcsönjátékosként West Ham United keretét erősíti), és majd szezon végén megbeszélnek minden továbbit, tehát Wenger bizalmát elnyerte. 

Meg nem erősíttet hírek szerint Tomas Rosicky, és Mathieu Flamini távozni fognak a klubtól ugyanis a szezon végeztével lejár a szerződésük, és szabad átigazolólással klubot válthatnak - számolt be a metro mirror-ra hivatkozva.

A cseh játékmester március óta nem volt benne Wenger keretében, és nem elképzelhetetlen, hogy visszafog menni a nevelőegyesületéhez a Sparta Prague -hoz. A 31 éves Flamini játékhiányban szenved, és nem is volt valami jó formában, és egyre kevesebb az esélye Wenger keretében visszajátszania magát, ugyanis Francis Coquelin parádés szezont produkált, de ettől függetlenül a cserepadra tökéletes.

Santi Cazorla tökéletes szezont futott ebben az idényben, és szerencsére a pletykák ellenére nem akar klubot váltani ha megkapja Wengertől folyamatos játéklehetőséget, bár hallott a Atlético Madrid  Madrid pletykákról de nem ösztökélte a klubváltásra. Korábban Santi elmondta, hogy boldog életet élnek feleségével, gyermekével Észak-Londonban.

Arséne Wengernek nincs könnyű dolga, és mindenképp számolni kell neki a következményekkel, mert minden szezonban ugyanaz a téma, legalábbis a sérülések terén, Hamarosan vége a szezonnak, és sok kérdés merül fel további mellőzött fiatal játékosokról is, és hamarosan újabb fejezet nyílik ahogy megnyílik a nyári átigazolási piac.

Arsenal hétfőn este mérkőzik meg a Swansea csapatával, és nagyon valószínű hasonló lesz a keret, mint a Hull City elleni mérkőzésen. Arséne Wenger elmondta, hogy nem szívesen változtat győztes csapata szerkezetén, de azt is leszögezte, hogy a többi játékosai is versenyképesek, akik az utóbbi hetekben  nem sokat szerepeltek, mint például Theo Walcott, Jack Wilshere, és Kieran Gibbs.

Végszóként még annyit, hogy az Arsenal minden bizonnyal újfent bebiztosítja a Bajnokok Ligája érő helyezést a Premier Ligában 18 egymást követő szezonban is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek