Átigazolási hírek és pletykák: James Milner-ért folynak a tárgyalások ...

Manchester City középpályása kész elhagyni Eitihad stadiont annak ellenére, hogy felajánlottak neki szerződéshosszabbítást heti 125 ezres fizetéssel.



A Sky Sports értesülése szerint megbeszéléseket folytatnak az Arsenalal, és a Liverpooliakkal a 29 éves James Milner iránt, akinek lejár a szerződése ebben a hónapban, és Bosman szabályai szerint szabadon igazolhatóvá válik, ha nem történik meg a megegyezés saját klubjával.

A dolog nem ilyen egyszerű ugyanis a Manchester United is szeretné megszerezné City kiválóságát, és Arséne Wenger nemrégen kijelentette, hogy egyenlőre nem foglalkoznak az átigazolással, tehát több szempontból is gyanús a feltevések, bár soha sem lehet tudni, főleg ha ingyen elvihető.

Arséne Wenger a meccs utáni Fa Kupa döntő nyilatkozatában elmondta és megerősítette nincs érdeklődés Arturo Vidal felől sem.
Majd meglátjuk hogyan alakul a helyzet a nyári piacon. Van egy jó alapunk. Theo Walcott is maradni fog, nem látok problémát vele kapcsolatosan sem.
Morgan Schneiderlin ismét felmerült hasonlóképp, mint tavaly nyáron, aki a következőket mondta anno ...
Ha elhagyom a klubot, akkor olyan csapatban szeretnék játszani amely Bajnokok Ligája főtábláján lesz.
Arséne Wenger régóta csodálója a 25 évesnek, de ez is csak pletyka lehet, legalábbis mindaddig, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.

Liverpoolos Raheem Sterling neve is felmerült mint lehetséges érkező ezen a nyáron, de az Arsenal Legenda Ray Parlour is megszólalt a hír hallatán, és másképpen vélekedik mert ő szerinte nem fog működni.
Nem hiszem hogy jó ötlet lenne, mert ezen poszton ott van Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, nem hiszem hogy működni fog, más posztokon inkább elkélne az erősítés.
Nagyon fontos hogy mindig meg kell lenni a csapat gerincének. Nézze meg a Chelsea keretét: Terry, Cahill, Fabregas, Matic, Costa. Ha meg akarod nyerni bajnokság, akkor hasonló keret szükséges.
Raheem Sterling 2012 óta mindössze 78 mérkőzésen volt hivatott ezidáig a Liverpoolnál, és 14 alakalommal volt eredményes gólok tekintetében, aki végigjárta a Anglia utánpótlás keretét, és tagja lett az Anglia felnőtt válogatottnak szintén 2012 óta 14 mérkőzéssel. 

A spanyol As lap szerint az Arsenal, és a Liverpool is érdeklődik Villareal csatár, Luciano Vietto iránt, ami még nincs megerősítve Észak- London felől.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek