Jack Wilshere álom kezdője 4-4-2 hadrendben

Arsenal középpályása Jack Wilshere felfedte legjobb tizenegyét amely keretében több Judás is szerepel.


Jack Wilshere kapusposztra Joe Hart-ot rakta be, a jobb hátsóként Bacary Sagna-ra eset a választása, túloldalon Ashley Cole szerepel, és a következőket vélte róla: " Ő volt legjobb bal hátsó a világon, és játszottam is vele a válogatottban, ellene nagyon nehéz játszani".

football formationsBelső védőt Lauren Koscielny jelölte: " Néhány éve már együtt játszunk, és látom az évek alatt, hogy klasszis játékosává érik. Amikor megérkezett a klubhoz az emberek nem voltak biztosak benne, hogy beváltja-e a hozzáfűző ígéreteket de bebizonyította az ellenkezőjét ". A másik középhátvéd John Terry lett a Chelsea-ből.

Közzáppályás poszton Cesc Fabregas foglal állást: " Ő volt a példaképen fiatalabb koromban az Arsenal-nál, amikor feljutott a nagy csapatba mindenki hasonlóképpen akart törekedni. Nagyon segítőkész volt" . Cesc Fabregas mellett Steven Gerrard is helyet kapott. Baloldalon Santi Cazorla erősíti Wilshere legjobb XI keretét: "Erről a srácról nem sokat magyarázkodni, mert mindenki tudja mire képes, olyan mint egy kis bűvész, könnyű döntés volt. Jobb szélen Samir Nasri szerepel".

Csatárposzton Alexis Sanchez: " Én csak 20 alkalommal játszottam vele, és maga megvalósult álom, mert mindig adva van előtte a lehetőség ". Végezetül pedig Wayne Rooney az utolsó állomás Manchesterböl: " Ő egy nagyszerű karakter, és egy nagyszerű ember, és több mint tíz éve jelen van akivel együtt játszottam a Világbajnokságon."

Csapatokra bontva a játékosokat a Premier Ligából: Arsenal - Manchester City - Chelsea - Manchester United - Liverpool.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek