Nigel Wintenburg: Arséne Wenger-nek igazolnia kell játékosokat


Arsenal legenda Nigel Winterburn szerint a jelenlegi csapatra még mindig ráfér az erősítés, hogy mindvégig versenyben legyenek a riválisokkal a most következő szezonban.



Nigel Winterburn tizenhárom évet töltött Észak -Londonban az Ágyúsoknál akinek 440 megjelenése volt, majd 2000-ben a West Ham Unitedhez igazolt.

Ex Ágyús a következőket mondta a Talk Sportnak Fa Kupa győzelem kapcsán:
"Ez egy lenyűgöző teljesítményt volt a Villa ellen, és ez volt a legjobb mérkőzés, amit láttam Arsenal-tól játszani az utóbbi években"
"Nagyon gyorsan támadtak, és villámként szerezték vissza a labdát az Aston Villától. Az emberek azt mondják Aston Villa játéka szegényes volt, de mégsem, mert az Arsenal tette őket szegényé "
Nigel Winterburn szerint szükséges az erősítés:
"Chelsea jobb volt idén, és következetesebb. Nekünk nem hiányzik túl sok játékos, csak két vagy három igazolás, és egy vezér "
"Játékosok trófeákat akarnak nyerni, mint miden alkalommal, mert így a következő szezon biztosan sikeres lesz. - zárta
Theo Walcott lehet az, aki utolérheti a legenda státuszt legalábbis mérkőzés számában, ugyanis jelen pillanatban 208 megjelenése van. Egy népszerű, és kitűnő Blog 1 Nil Down 2 One Up utánaszámolgatott a dolgoknak. Tessék elolvasni még akkor is, ha már két éve posztolták !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek