Rövid hírek: Nyári átigazolási pletykák


Daily Telegraph szerint a Chelsea lehetővé teszi Petr Cech számára távozási szándékot ha csatlakozni szeretne másik Premier Ligás klubhoz.

Úgy látszik, Jose Mourinho nem túl lelkes, hogy eladja klasszisát riválisoknak, mint például az Arsenal vagy a Manchester United, állítólag komoly megbeszélések zajlottak a Stamford Bridge-n, és abban állapodtak meg, hogy a klub nem fog Cech útját állni.

Manchester Evening News szerint United ügyvezető alelnöke Ed Woodward találkozott a Real Madrid csatára Karim Benzema ügynökével a hét elején. Több alkalommal hozták összefüggésbe az Arsenalal Benzemát, és ha igaznak bizonyul a hír, akkor M. United-nél van az előny.

Matt Le Tissier véleménye az Morgan Schneiderlin-röl akit szintén összefüggésbe hozták már korábban az Arsenal-al, és a Manchseter United-el, hogy ezen a nyáron klubot fog váltani.

Tegnap cikkben megemlítették Schalke védőjét Benedikt Höwedes személyében mint lehetséges érkezőt ~ Kicker jelentéseiben.

Höwedes szerződéséből még két év van hátra, de Ágyúsok főnöke Arsene Wenger abban a reményben munkálkodik, hogy rávegyék a német válogatott játékost, hogy költözőn Észak-Londonba védelemben való stabilitás szempontjából. 27 éves Höwedes kulcsszerepet játszott Brazíliai VB-n a német válogatottban tavaly nyáron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek