Videó: U-20 középpályás Gedion Zelalem versenyben szeretne lenni

Gedion Zelalem német-etióp-amerikai nemzetközi labdarúgó szeretne betörni az Ágyúsok legjobb keretében a most következő szezonban.



Zelalem munkavállalási engedély hiánya miatt 2013-ban került az Ágyúsokhoz akinek még nem sikerült bekerülnie Arséne Wenger legjobbjai közé talán azért is mert még nagyon fiatal, és voltak problémák korábban a fizikumával.  

A 18 éves középpályás a következőket mondta a FIFA hivatalos honlapján:
Vissza megyek a klub csapatomhoz, és szeretném megkezdeni az előszezont, hogy játszani tudjak néhány mérkőzést s majd szeretnék bejutni az első csapatba, ha megtudom csinálni akkor pozitív lesz, ha nem akkor majd kölcsönben megyek.
Egy valóra vált álom lenne olyan klubban mint az Arsenal, ezért is szeretnék bekerülni az első csapatba ebben a szezonban.


Zelalem aki korábban német utánpótlás válogatott volt, jelenleg az Amerikai utánpótlás kerettag (2015 kiírásban) elmondta, hogy frusztráló az amerikai vereség negyeddöntőben az U-20 Világkupán Szerbia elleni tétmeccsen.
Labdarúgás az Egyesült Államok egyre nagyobb és jobb, mert sok potenciális játékosok vannak, és a következő nemzetközi tornán lehet igazán majd látni, hogy remek játékosaink vannak.
Azt hiszem, van néhány srác ebben a csapatban, magamat is beleértve, aki benne lehet a senior csapatban a következő világbajnokságon - és ez kell legyen a mi célunknak, hogy megvalósítsuk.
Arsène Wenger anno 2011-es Dallas-kupán figyelt fel rá Gedion Zelalem-re aki remek előszezont produkált az Ázsiai-kupán Arséne Wenger kezei alatt. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek