Ces Fabregas tisztelget a volt klubja iránt

Augusztus másodikán kerül megrendezésre az angol szuperkupa mégpedig az Arsenal -Chelsea találkozó. 



Cesc Fabregas elárulta, mindig szeretni fogja az Arsenalt még annak ellenére is, hogy a rajongók gúnyolódtak vele szemben.

Cesc Fabregasban előjött a tisztelgés ideje az egykori klubja iránt, és ennek megfelelően, korrekten nyilatkozott pár nappal a mérkőzés előtt.
Nagy emlékeim vannak a múltról, szeretettem a klubot, és ez a állapot soha nem fog megváltozni bármi is történik, a többi nem számít. Te én tőlem egy rossz szót sem fogsz hallani róluk, mert szeretem, és tisztelem az Arsenal-t.
Meg akarjuk nyerni a meccset - mondta a 28 éves ex-Arsenalos Cesc Fabregas. Ez egy nagy játék lesz a Londondi derby a Wembley-ben, még akkor is, ha szezon előtti játék lesz.
Az Arsenal - Chelsea találkozón Anthony Taylor lesz a sípmester közölte a The FA a hivatalos portálján. A segítői Gary Beswick és John Brooks, negyedik segéd Roger East.

José Moirinho vélhetőleg 4-2-3-1 felállásban, és két védekező középpályással fog hadba lépni az Ágyúsokkal szemben, magát a játékot kontrákra építve.

Arséne Wenger felfedte a legfrissebb híreket Arsenal portálján. Wenger szerint Opsina csütörtökön tért vissza edzeni a többiekhez viszont Alexis egy hét múlva lesz újra aktív, azonban mindenki más elérhető lesz kivéve Welbecket. 

A mérkőzést a Sport 2 fogja élőben közvetíteni 15:45 felvezetővel. A Pontos kezdési időpont magyar idő szerint 16:00 óra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek