Ospina boldog az Arsenalnál, és maradni szeretne


David Ospina utalt az Everton felőli híreszteléseknek, de továbbra is maradni szeretne a klubjánál mert jól érzi magát Észak-Londonban.



A kolumbiai nemzetközi válogatott kapus lenyűgöző teljesítményt nyújtott a szezon második felében, miután átvette Wojciech Szczesny helyét a kapuban, de Petr Cech jelenléte nem változtatta meg a nézőpontját.

Petr Cech érkeztével több hír jött le a médiából, hogy több csapat érdeklődik Ospina iránt, az egyik közülük az Everton. Ospina kapus hallott az Everton hírekről, és a következőket mondta:
Everton? Ők egy nagyon versenyképes klub, amely megmutatta tavaly is, hogy jó csapat, egy jó edzővel, és remek focit játszik. Ők egy olyan csapat, amit figyelembe kell venni, mint egy nagy lehetőséget," tette hozzá.
Ospina azonban azonnal leszögezte, hogy jelen pillanatban is Arsenal kapus, és még négy év van hátra szerződéséből. Mentálisan felkészült érezi magát továbbra is Arsenalnál.
Van néhány lehetőség, de továbbra is azt szeretném hogy itt legyek. Nagyon boldog vagyok Londonban a családommal együtt, így tehát reménykedem, és tiszteletben tartani a szerződésemet, amely újabb négy év.
David Opsinát nem hidegítette el Petr Cech érkezése,sőt, megtiszteltetésnek tartja hogy egy csapatban lehet vele, hiszen sokan tanulhat tőle szakmailag.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek