Pletyka: Újabb hat játékos kaphat zöld utat

Friss jelentések szerint Arséne Wenger újabb tehermentesítést szeretne végrehajtani legalábbis Metro hírforrása szerint a The Sun lapra hivatkozván.


Bérek csökkentések miatt hat Ágyús állása lehet veszélyben, ugyanis nemrégen leigazolta az Arsenal Petr Cech ex-Chelsea kapust kb. 11 millió fontért, és ha minden igaz, várható egy középpályás, és egy csatár is ezen a nyári átigazolási piacon. 

Tegnap arról posztoltam, hogy az Arsenal hivatalos portálja megerősítette, hogy öt Arsenal játékos távozhat a klubtól s most ez a lista tovább bővülhet. A hír egyenlőre nem lett megerősítve, de lehetséges, hogy Lukas Podolski, David Opsina, Carl Jenkinson, Mathieu Flamini, Joel Campbell és Yaya Sanogo lehetnek a következő távozok.

Annyi bizonyos, hogy a klub nem akarja eladni Carl Jenkinson-t esetleg csak kölcsönjátékosként kezdheti meg a most következő szezont a West Ham csapatában.

West Ham társelnöke David Gold megerősítette miszerint a klub "keményen dolgozik" azon, hogy megszerezzék Arsenal jobb hátsó játékosát, Carl Jenkinson-t.

Mirror szerint Abou Diaby azt fontolgatja, hogy az MLS bajnokságban fogja folytatni a pályafutását   mégpedig FC Dallas keretein belül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek