Arséne Wenger: Coquelin remek munkát végez

Arséne Wenger azt mondja, hogy Francis Coquelin "nagyszerű munkát végez", mint védekező középpályás.


Fotó:arsenal.com
24 éves játékosnak legfontosabb éve volt a tavalyi szezon, ugyanis alapemberé vált Arséne Wenger legütösebb keretében.

Ezen rövid időszakon belül lett Európában Coqulein legjobb, mint labdaszerző, és ezzel igen komoly tekintélyt szerzett magának.
"Nehéz mindig megtalálni az egyensúlyt a csapatban," mondta Wenger. "Egyensúly támadó, és védekezéshez között szükséges, és néha attól is függ, hogy egy játékos különleges tulajdonságokkal bír."
"Coquelin-nek van a legjobb védekező statisztikája Európában, és ahogy elnézem Coquelin remek munkát végez, mert január óta kevesebb gólt kapunk."
Az Arsenal támadó szekcióban kell még többnyire javulást felmutatni, Wenger szerint keményen dolgoznak azon, hogy javítsák a tendenciáikat az utolsó harmadban is.

~ Idézet: Arsenal.com


Francis Coquelin neve mellett Arteta is védekező középpályás, de hatékonyságban mindenképp a 24 éves játékos van előtérben.

Tapasztalatban Arteta a jobb, aki egyre jobb formával bír veterán létére, hasonlóképp Rosicky volt erre képes aki fejlődni tudott harminc felett, de ő inkább támadóbb, mint védekezőbb.

Santi Cazorla is sokat besegít a védekezésben, ha kell ő is ott van pálya minden szegletén mint ahogyan Francis Coquelin. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek