Elmúlt napok eseményei ~ Arsenal Hírlevél


Az elmúlt napok történései és eseményei egy posztba sűrítve, egyszóval minden ami Arsenal.



Alex Oxlade Chamberlain szerezte Szuper-kupa találkozón a mindent eldöntő találatát a vasárnapi találkozón a Chelsea ellen. Az U-19s keret 1:1 döntetlen játszott pénteki nemzetközi tornán KZN Academy csapata ellen. Az előző mérkőzésen kikaptak 1:0-ra PSV ellenin. A hölgyek 3:1 verték a London Bees-t, ezen a meccsen Pablos Sanchon duplázni tudott.

Továbbá, Santi Cazorla, és Theo Walcott meghosszabbította a szerződését a klubbal. Jon Toral Birminghami klubhoz csatlakozott. Dan Crowley januárig kölcsönben fog szerepelni Barnsley klubnál. Chuba Akpom és Isaac Hayden szintén kölcsönben fog szerepelni a Hull City-nél, ersőitette meg az Arsenal hivatalos portálja. A klub megtartotta éves Emirates Stadiumban szokásos Members'Day-t. Per Mertesacker, és Mesut Özil az emberi jogok jótékonysági napon jelen voltak Community Shield által meghirdetett programban. U-19 keret ellátogatott egy helyi iskolában Dél-Afrikában miután bejutottak az elődöntőbe durbani-19-es nemzetközi versenyen. Leah Williamson aláírt egy új hosszú távú szerződést az Arsenalal. ~

Az Arsenal következő ellenfele vasárnap a Premier League nyitányon West Ham United lesz, ezen a meccsen Martin Atkinson lesz a sípmester. A találkozott Digi Sport élőben fogja közvetíteni 14:30 -kor.

Iratkozz fel az Arsenal Facebook oldalára, hogy a többi rövid hírről se maradjál le, továbbá lehetőség van, hogy Mailen is megkapjad a híreket ami Arsenal! Az oldalsávon megtalálhatod a feliratkozást!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek