Per Mertesacker továbbra is bízik a Cseh kapusban

Per Mertesesacker szerint Petr Cech kapussal sikerül megerősíteni a védelmet - vélte az ex-német válogatott kerettag.


fotó: Sky Sports
Jens Lehmann szerint 33 éves Cech kapusnak nem lesz könnyű dolga, mert új fejezettet kell nyitnia eddigi karrierjében, ha sikeres szeretne lenni az Arsenal-nál.

Per Mertesacker világbajnokság után lemondta válogatottságát közel harminc évesen, akinek 127 mérkőzése van a háta mögött, és eddig öt gólt eredményezett a jelenlegi klubjában, az Arsenal-nál.

Petr Cech (2015) nyáron érkezett az Arsenal-hoz 10 millió font ellenében a Chelseatól, és Per elmondta, hogy Petr nagyon tapasztalt játékos, aki nagyon fontos dolgot mond az öltözetben amiből tanulni lehet, és erőt adva a keretnek.

Elég tapasztalt ahhoz, hogy megmondja mi is volt a probléma sikertelen meccs után, és nagyszerű ötletei vannak a pályán kívül is. A kölcsönhatás a védelemben játékosok között néha több időt vehet igényben, mint gondolnád, azonban a jó kommunikáció, és meg van egyetértés a csapatban.

Az egykori Werder Bréma játékosa Per Mertesacker elmondta nagyon fontos mérkőzés lesz a Liverpool ellen jövőhét hétfőn (augusztus 24-én) hazai pályán.

A Liverpool rengeteg pénzt költött, és nagy meccsnek ígérkezik, és mi továbbra is bizonyítani akarunk a rossz szezon kezdett miatt a szurkolóknak.

Arsenal - Liverpool mérkőzés magyar idő szerint 21:00-kor veszi kezdetét az Emirates-ben, amit a Digi Sport élőben fog közvetíteni!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek