Wenger Sérülésjelentése / Meccs Info / Crystal Palace

Arsenal a hétvégén Crystal Palce ellen mérkőzik a Premier Ligában, és elmondta a legfrissebb információkat játékosairól.


Fotó: Arsenal.com

Hector Bellerín visszatért, és készen áll a vasárnapra. Danny Welbeck jól halad, de még nem áll rendelkezésemre. Jack Wilshere-nek négy hetet jósoltak, menetrend szerint tehát két hét van hátra visszatéréséig.

Tomas-nak műteni kell a térdét, az ügynöke szerint egy-két hónap lesz, de várhatóan ennél több idő lesz majd szüksége a gyógyulásig, pontosan azt mi sem tudjuk mikor tér vissza.

Alexis Sanchez keményen dolgozik és alkalmas lesz a hétvégi mérkőzésre - mondta az Arsenal menedzsere, maga Arséne Wenger.
A hétvégi derbyn augusztus 16.-án a Selhurst Parkban az Ágyúsok arany és kék mezben fognak pompázni vasárnap. A nadrág kék, és szintén arany színű zokniban.

A mérkőzést a Digi Sport élőben fogja közvetíteni magyar idő szerint 14:30-kor, 17:00 órától a Manchester City - Chelsea találkozót is.

A mi meccsünkön Lee Mason lesz a sípmester és persze a társai: S Ledger & E Smart személyében, a negyedik hivatalos R Madley lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek