Arsenal Hírlevél: Az elmúlt napok történései ( Nemzetközi Mérkőzések)

Arsenal heti hírlevele minden fontosabb eseményről egy posztban visszamenőleg pár nappal.


Fotó:Arsenal.com
15 Arsenal játékost neveztek nemzetközi válogatottban. Theo Walcott is gólt szerzett (San Marino) hasonlóképp mint Alexis Sanchez Paraguay ellen.

A 18 éven aluliak a Brighton verték 4:2 -re idegenben (Premier League). A hölgyek 2:0-re nyertek a Liverpool ellen Super League-ban.

Danny Welbeck átesett egy térd műtéten, és emiatt hónapokra kidőlt, várhatóan karácsony előtt léphet pályára. (Pontosabb információ később lesz vele kapcsán).

Francis Coquelin-t választották a hónap legjobb játékosává Arsenal szurkolók szavazatai alapján. Francis Coquelin 23 % - Petr Cech 21 % - Alex Oxlade-Chamberlain 21.3.

Olivier Giroud találata volt a hónap gólja, aki a Crysatal Palace szerzett felejthetetlen mámorító találatot, és 56 % választást kapott, Alex Oxlade Chamberlain 43 % voksot kapott Chelase ellen lőtt gólja miatt.

Arsenal Legenda Thierry Henry motivációs beszédet tartott az Arsenal hölgyeknek London Colney edzőpályán - számolt be az Arsenal honlapja.

Arsenal adott helyet kedden a Premier League azon konferenciának (Emirates) amely a hamisítványokra hívta fel a figyelmét az angol foci kedvelőiknek, és persze a klub szurkolóknak.

Arsenal következő ellenfele a Stoke City lesz a Premier Ligában szeptember 12-én.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek