Arséne Wenger Sanchez-t túl korán hozta vissza ?

Arséne Wenger beismerte, hogy korai volt játszatni Sanchez-t, mivel fen állt a Copa America másnaposság veszélye, és részben ez magyarázza nála visszaesését.


Fotó:Arsenal.com
Alexis Sanchez a tavalyi szezonban mindent összevetve 25 gólt szerzett, és mindamellett kiosztott 12 gólpasszt (52 mérkőzés )is az álom debütálása során.

Sanchez Chile válogatott kerettel megnyerte a Cupa America-t, és az Arsenalal az Fa Kupát. Arséne Wenger elismerte hibáját, de nem aggódik amiatt, hogy visszaeső lett a tavalyi formájához képest.
"Nagyon korán kezdte a mérkőzéseket, mielőtt ő teljesen fitt lett volna fizikailag. Ez az egyik magyarázata [az ő formájának].
"Nem kell aggódni, vissza fog térni a legjobb formájához. Amikor nem lő gólt ő akkor is mindig jelentős veszélyt fenyeget mindenki számára, és biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar újra a régi lesz"
Alexis Sachez legutóbbi mérkőzésen nem vállalt főszerepet Tottenham otthonában Liga Kupában s talán azért is nem mert Wenger tudta, és most most már megerősítette, korai volt játszatni a Chilei válogatottat szezon kezdetén.

A Boss Debuchy is megvédte, de néhány szurkoló kritizálta Spörsz elleni találkozón mivel voltak kételyek játékával.
" Mentálisan nagyon erős, és elkötelezett amellett, hogy a versenyben van a Bellerin-el." - vélte Arséne Debuchy-ről.
Gabriel kapcsán is megszólalt a főnök, és nagyon sajnálja ami vele történt legutóbb a Premier Ligában, ugyanis ő egy harcos típus, és csak végezte a dolgát, mint utólag kiderült, hiszen felmentette az FA.  

Arsenal menedzser elégedett volt a játékosival a liga kupában (Tottenham), aki felajánlotta az Arsenal támogatását a rendőrségnek szurkolók rendbontásai miatt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek