Wenger sérülésjelentése: Olimpiakos / Meccs Infó / Birók / Preview

Arsenal holnapi nap folyamán a Bl csoportkörben hazai pályán az Olimpiakost fogadja.


Forrás/Fotó:Arsenal.com
Arséne Wenger szerint Coqulein tegnap már elkezdte az edzéseket, és úgy néz ki rendben van. Flamini és Arteta-nak enyhe izomproblémáik vannak, és ma fogják újból megvizsgálni, de semmi komolyabb probléma nincs velük. Gabriel visszatért (az eltiltásból) viszont Giroud-ra eltiltás miatt nem számíthat Arséne Weger holnap esti mérkőzésen.
Wenger a holnapi mérkőzésről: Olympiakosz uralja a bajnokságot, és tudják hogyan kell versenyben lenni a Bajnokok Ligájában, mert ők jól szervezettek és van néhány játékosuk akik ismerik a Premier League-t
Meg kell nyerni a hazai mérkőzéseinket, ha azt szeretnénk, hogy jogosultak legyünk a csoportmérkőzések során - ez ilyen egyszerű. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy pontokat veszítsünk senki ellen főleg otthon.
Arséne Wenger még nem döntötte milyen felállással fog kiállni holnap, de annyi szerintem bizonyos, hogy Sanchez, Cazorla, Özil könnyedén benne lehet a keretben alapemberként esetleg csereként, ha már a kreatív játékosokat vesszük alapul, és persze Theo Walcott, aki szintén biztosan ott lesz, mert Giroud eltiltás miatt nem utazhat. 

A hátvédek közül én úgy gondolom Koscielny, és Monreal úgyszintén. Oxlade Chamberlain nem mérkőzött a hétvégén tehát vélhető lehet.

Wenger-nek nincs könnyű dolga, mert a hétvégén a Mancester United rangadó lesz szintén az Emirates-ben viszont egyetlen pozitívum az, hogy egy nappal több ideje lesz játékosinak regenerálódni, mint a Manchesteri csapatnak, akik a Wolsburgal fognak majd megméretetni szerdán este.

Vélhető keret: Ospina/ Cech, Debuchy/ Bellerin, Gabariel /Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini/ Coquelin, Cazorla, Özil, Sanchez, Oxlade-Cahberlain, és Walcott.

Meccs Infó: Champion League F csoport Helyszín - London (Emirates) 29/09/2015 - Magyar Idő szerint: 20:45CET (19:45 )

Hivatalos: Referee: Bas Nijhuis (NED)
Assistant referee: Rob van de Ven (NED) , Charles Schaap (NED)
Fourth official Mario Diks (NED)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek