Mindkét oldalon sok lesz a hiányzók | Arsenal Vs United | Preview 2

Vasárnap rendezik az Emirates-ben vasárnap az Arsenal - Manchester United rangadót Magyar Idő szerint pontban 5-kor |  Fotók az edzésről  | Preview 1 |


 Készülve a rangadóra / Fotó: Arsenal.com

Arséne Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta Koscielny, Arteta, és Flamini sem lehet ott a keretében sérülésék révén. Továbbá Jack Wilshere, Rosicky, és Welbeck sem akik már régebb óta ott padoznak a sérültek kispadján.

A Vörös Ördögöknél Shaw szinte biztosan nem utazik viszont Herrera, Rojo, Valencia és Carrick akik erősen kétségesek eme találkozóra.

Olivier Giroud úgy véli hogy a vasárnapi játék a Manchester United ellen egy tökéletes alkalom lesz az Arsenal-nak talpra állni az Olympiakos vereséget miatt. 

Petr Cech szerint vasárnap a legnagyobb veszélyt az újdonsült United igazolása  jelentheti az Ágyúsok számára, aki nem más mint a Monaco egykori játékosa, Anthony Martial személye akit Wenger is szeretett volna leigazolni.  

Szombati nap meglepően alakult, hiszen a Chelsea ismét kikapott hazai pályán a Southampton-tól 3:1- re Man.City viszont megalázta a szarkákat ugyanis hat gólig jutottak, és mindössze egyszer mattolt a Newcastle. 

A jelenlegi tabella jelen állása szerint az első helyezett a Mancester City (18) a dobogó második fokán a másik Manchesteri klub.(16) A Harmadik helyen a Palace van 15 ponttal. A Chelsea a tegnapi vereséggel már nyolc pontra van a jelenlegi elsőtől.

Az Arsenal jelenleg hatodik helyen vannak 13 ponttal egy meccsel kevesebbet játszva, és ha úgy hozza a sors, ma délután azonos pontszámmal lehetnek United-el szemben. Rangadónk előtt még egy fontos mérkőzés lesz megrendezve mai nap folyamán mégpedig Everton - Liverpool találkozó pontban 14:30-kor. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek