Henry az Arsenal menedzserévé válna

Thiery Henry temérdek gólt termelt az Arsenal játékosaként, ez idő alatt be is lopta magát a szívébe a klub, de nem teljesen felhőtlen a viszony.


Fotó:arsenal.com











Thierry Henry elismerte, hogy még mindig szeretne egy nap az Arsenal menedzserévé válni.

Az Ágyúsok gólrekordját beállító francia szakember már kész volt az U18-as csapat irányítására, azonban nem tett eleget Arséne Wenger kérésének és nem hagyta ott a Sky Sports szakértői székét, így végül hoppon maradt az egykori kiváló csatár.

Henry idén szerezte meg az edzői papírjait, de ennek ellenére is úgy véli, hogy még sokáig tart majd, mire elkezdheti a menedzseri karrierjét.

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem akarok a klub menedzsere lenni, mert imádom az Arsenalt! A játék a szenvedélyem és ez mindig így marad. Szeretném menedzselni a csapatot, de ettől még távol állok - mondta a The Sunnak adott interjúban Henry, aki a közeljövő terveit is elárulta.
- Ugyan edzhetnék már bármilyen csapatot, meg szeretném szerezni az UEFA Pro Licenszét is, most ezen dolgozom, hogy még tágabb körű ismeretekre tegyek szert. Mielőtt vezetőedzősködésre gondolsz, muszáj tapasztalatot szerezned. Ez az, amit próbálok megszerezni, hogy megkapjam a szükséges tapasztalatot.
- Van egy hatalmas különbség aközött, hogy megteszed, vagy csak vágyakozol utána. Úgy éreztem, hogy tudnék valamit adni a gyerekeknek, ráadásul közben én is értékes tapasztalatra tettem volna szert. Nem így lett, de tisztelnem kell a helyzetet. Továbbra is szurkolok a csapatnak és a legjobbakat kívánom a közelgő idényre!

- Forrás: goal.com/hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek