Szczesny jövője még mindig kérdéses

A lengyel kapus kölcsönben szerepelt az AS Roma csapatában az elmúlt idényben, még nem tudni, hogy visszatér az Arsenalba, vagy végleg az olaszokhoz kerül.


Wojciech Szczesny jövője még ezen a héten eldőlhet.

A lengyel hálóőr még szabadságon van, miközben a Roma és az Arsenal próbálnnak dűlőre jutni egymással, az egyetlen vitás kérdés jelenleg a 3 millió eurós kölcsönvételi díj.

Gondban vannak a Farkasok kapus ügyben, Morgan De Sanctis a Monacóba igazolt, Lukasz Skoripski két hónapra kidőlt sérülés miatt, a brazil Allison még egy szót nem tud olaszul, így Luciano Spallettinek a héten gondoskodnia kell egy új játékosról a posztra.

Az olasz mester a Paris Saint-Germainnél puhatolózik Salvatore Sirigu iránt, egyelőre nem tudni, milyen sikerrel járt az érdeklődés, de a kézenfekvő megoldás érthető módon Szczesny lenne, aki az előző idényben kölcsönben védte a Roma kapuját - méghozzá kiválóan.

A lengyel kapus korábban úgy nyilatkozott, hogy megküzd a helyéért, azonban az állandó játéklehetőség érthető módon szimpatikusabb Szczesny számára, márpedig az olasz fővárosban ez nem lenne gond.

Remekül védett az Ágyúsoknál Petr Cech és a helyettese, David Ospina elvágyódik a csapattól, mivel szeretne többet játszani. Rajtuk kívül a fiatal Matt Macey is fölkerül információink szerint az első csapathoz, mint harmadik számú kapus, így Szczesnynek ezt a triót kellene kiszorítania.

Nem hajlandó azonban a 3 milliós ár alá menni az Arsenal, a Roma pedig nem akar ennyit költeni egy újabb kölcsönért, így egyelőre megfeneklettek a tárgyalások. Ha minden igaz, pénteken hoznak végső döntést Rómában.

- Forrás:Goal.com/hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek