Thierry Henry ismét távozni fog a klubtól ? Visszatekintés

Thierry Henry immáron pályafutása során harmadik alkalommal távozhat a klubtól Arséne Wenger legyintésére ...






Csatár legenda jelenleg ifjúsági edző a klubnál, de Arséne Wenger szerint Henry másodhivatásával együtt nem függhet össze a ténykedése, aki jelenleg Sky Sports tudósító is.

Henry több alakalommal bírálta Giroud-t, de lehet az is, hogy félreértelmezték szavait az újságírók ugyanis tett ellentétes kijelentést is pár hónappal ezelőtt mondván, hogy ha nem Olivier Giroud-nak hívnák a francia válogatott csatárt, sokkal nagyobb sztár lenne mint valójában.

Két hónappal korábban amikor az Ágyúsok kikaptak a Swansea-től Henry ismét hallatatta magát a sajtóban, mivel soha nem hallotta az Arsenal szurkolókat annyira mérgesnek mint akkor.

Thierry Henry előtt Mikel Arteta is klubot váltott hasonlóképp mint Patrick Vieria a Manchester City-nél. Vieria több alkalommal hangoztatta, hogy szívesen visszatért volna a klubhoz, de nem kapott telefonhívást Arséne Wengertől, és a szavából megítélve meg is sértődőt. Nagyon hasonló lehet a szituáció Henry és Wenger közt is. Henry amikor eligazolt a Barcelonába éppen Wenger-el sem volt túl jó viszonyban, mint a feleséségével, bár ezt a kijelentést nem szabad túl komolyan venni, mert pletyka szinten lehetett csak hallani.

Arsenal drukkerek szinte istenként tisztelik szeretik Henry-t és ha ismét klubot vált nagyobb lesz a feszültség Wenger és Henry között, ami már évek óta érezhető, de még nem jelentősen szerencsére. Henry utánpótlásnál szerette volna megszerezni a Pro Licencet, sőt a munkát ingyen is elvállalta volna, de Wenger másképp gondolja talán épp azért mert Henry több alkalommal nem tetszését fejezte ki az egykori csapatával szemben, mármint ahogy azt a sajtó kinyilvánította nemrégiben.

Thierry Henry immáron pályafutása során harmadik alkalommal távozhat a klubtól Arséne Wenger legyintésére ... ez azért is furcsa mert pont Wenger volt az aki idekérette az Arsenal Legendát mind a három alkalommal. Henry heti edzői szerepe a klubnál négy nap, és egyáltalán nem lepődnék meg ha Manchester City tárt karokkal várná, hiszen számos Arsenal szurkolókat is megtudnának szerezni Henry által, de Henry szerintem legyinteni fog, hacsak nincs pénz szűkében.

Egyes információ szerint a klub vezetősége itt szeretné tartani Henry-t de a végső szó jogát Arséne Wenger képviseli. Ha jól emlékszem Telegraph cikkében az áll, hogy Wenger nem szereti, ha túl nagy potencia van körülötte, ez azért is fura mert pont Wenger volt az aki idehozta, Lehet hogy Henry többre vágyik, mint utánpótlás edző? Az igazat megvallva nem lehet semmire biztosra venni, mert túl sok az eltérő forrás, és azon belül a megfogalmazás, mint például ezen cikkben.

~ Forrás: Mirror/Telegraph/Arsenal Post

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek