Wenger kész nagy pénzeket költeni - Goal.com

Sokan kritizálták a francia szakembert, amiért nem megfelelő igazolásokra költötte el eddig a klub pénzét, ám Wenger még koránt sem végzett a nyári erősítésekkel.


Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere akár komoly pénzeket is költhet.

Az Ágyúsok menedzserével szemben erős kritikát fogalmaztak meg szakértők és szurkolók egyaránt, amiért nem tudott sem nagy nevű csatárt, sem megfelelő kaliberű középhátvédet igazolni, pedig a klub költött jócskán.

Fotó:arsenal.com
A csapat menedzsere pedig elismerte, még nagyon is aktívan vizsgálják a további igazolások lehetőségét.
- Nagyon aktívak vagyunk, ha megfelelő játékost találunk, még nagy pénzeket is költhetünk. Eddig is komoly összeget költöttünk, összességében jól erősítettünk, de még nem dőlünk hátra. Nem szeretnék neveket sorolni, mert ha nem sikerül, mást se hallani, csak a kérdést: miért nem sikerült elhozni őket? - mondta a Lens elleni döntetlen utáni sajtótájékoztatón Wenger.
- A piac augusztus 31-én zárul, sok minden történhet akár egyetlen hét alatt is. Mint mondtam, aktívak vagyunk. A mai napig egy angol csapat sem költött annyit igazolásokra, mint mi.
2016 nyarán eddig Granit Xhakát szerződtette az Arsenal, valamint két tehetséges fiatal labdarúgót Takumo Asano és Rob Holding személyében.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek