Wenger beszámolója | Manchester City | Fotók

Arsenal 3:2 verete utolsó felkészülési mérkőzésén Guardiola Manchester Cityjét.


Fotó: Arsenal.com

Arséne Wenger utalt meccs utáni nyilatkozatában, hogy piacon vannak miután újabb védőjét vitték le hordágyon tegnap este, és megfogja vizsgálni a lehetőségeket mielőtt meghozza véglegesen a döntését.
Én már sokszor elmondtam, hogy ott vagyunk a piacon. Természetesen nem könnyű mostani piac számunkra. Reméljük jó hírt kapunk Gabriel állapotáról.

Lauran Koscielny hétfőn elkezdi az edzéseket de még korai lenne vele számolni mert még nem áll készen. [Meretsacker, és Gabriel sem]
Arséne Wenger szakmai szemmel értékelte tegnapi mérkőzését az Arsenal honlapján:
Úgy érzem nagy intenzitású mérkőzés volt mert mind két csapat nagy erőfeszítéseket tett. 1:0 hátrányból voltunk, de jól játszottunk mert ismét sikerült visszajönnünk. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel jó szellemben játszottunk.
Láthattuk hogy jó ideje együtt van a csapat s ezáltal megvolt folyamatosság, megértés a játékunkban. Nagyon jól váltottunk védekezésből támadásba, és fizikálisan is rendben voltunk
Arsenal Alex Iwobi, Theo Walcott, és Chuba Akpom góljainak köszönhetően 3:2 verte tegnap este Manchester City-t.
Theo Walcott-ról is kitért a menedzser: Megvagyok győződve róla, hogy nagyon jó szezonja lesz. Nagyon kemény időszakon van túl Anglia válogatott szereplése miatt Euro 2016 befejeztével, de ő ismét válaszolt. Volt egy nagyon jó kombinációja Alexis Sanchez-el támadásokban. 
Tegnapi Manchester City gólösszefoglalóját, és a mérkőzés teljes egészét mai nap folyamán fel lesz rakva eme posztban. Az előző mérkőzések góljait ugyanitt megtalálhatód lányegesebb infóval együtt. Fotók a tegnapi meccsről az Arsenal honlapján.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek