Arséne Wenger kiszemeltjei | Videók

Sky Sports újságíró Kaveh Solhekol szerint közel lehet a megállapodás Alexandre Lacazette játékjogáért.


25 éves francia labdarúgó legmeghatározóbb frontembere lett Lyoni klubban Alexandre Lacazette hiszen az elmúlt három szezonban 76 gólt termelt 138 mérkőzésen természetesen beleértve 2015/16 idény 21 találatát is.
Mint kiderült múlthéten is nyitott párbeszédet folytatott a két klub amit Kaveh Solhekol is megerősített, és tárgyalnak csatár lehetséges átutalási díjáról ismételten.



Korában Lyoni klub hivatalos honlapján is beszámolt arról, hogy visszautasították az Ágyúsok ajánlatát a múlt hónapban

Mint többé-kevésbé ismeretes Julian Draxler és Riyad Mahrez való összefüggések valahol megrekedtek, és az Arsenal utolsó nagy reménye Alexandre Lacazette (aki jelenleg sérüléssel bajlódik) lenne, ha valóban létrejönne az üzlet.

Francia csatár szerződése 2019-ig van érvényben jelenlegi klubjával, és nagyon nincs könnyű dolga Arséne Wenger-nek, mert határozottan kijelentették igen fontos szerepe van, és továbbra is számítanak Lacazette-ra Franciaországban.

Arséne Wenger megerősítette napokban, ha megtalálják legmegfelelőbb embert akkor minden tőle telhetőt megtesz az ügy érdekében.

Mivel bizonyossá vált Gabriel sérülése, és több védője is kihagyja Premier League megkezdését lehet hogy csatárposzton nem lesz változás, ugyanis Theo Walcott ismét nem kis bizalmat kapott Wenger-től.


A német Bild leközölte, hogy a 20 éves RB Leipzig védő lett Arséne Wenger másik nagy reménye, hogy megoldja a jelenlegi válságot a klubjában. A hírek szerint több neves klub is szeretné leigazolni mint például a Tottenham is.

Mivel a fiatal  Lucas Klostermann ügyesen mozog mindamellett gyors játékos könnyen meglehet Wenger nem fog sokáig gondolkodni, de azt azért kizártak tartom, hogy megoldaná a jelenlegi problémáját.



A fő fájdalmára gyógymód Mustafi lehet aki iránt Chelsea is érdeklődik. A hírek szerint Mustafiért hamarosan ajánlatot fogunk tenni, de mi van akkor ha mégsem ...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek