Perez jó vétel | Mustafi orvosin | Asano kölcsönben

A hírek szerint Lucas Pérez-t Deportivo La Coruna csatárát az Ágyúsok Everton elöl halászták el az utolsó pillanatokban.


Spanyol újságíró Guillem Balague szerint az Ágyúsok remek igazolásra tett szert mert gyors,Perez-nek erős ballábas lövései vannak, és okosan futballozik.

A 27 éves támadó a 2015/2016-os szezonban 37 mérkőzésen 18 gólt eredményezett, és mindamellett 12 gólpasszt adott legalábbis a Wikipedia szerint.

BBC megerősítette hogy Lucas Perez, és Mustafinak mai napon volt meg az orvosija azonban a hivatalos bejelentésre még várni kell. Mindeközben leközölték, hogy mindkét játékos átment az orvosin.

Arsenal menedzsere Arsene Wenger beszélt Deportivo La Coruña csatáráról Lukas Perez-röl:
Lucas Perez lehet az én Jamie Vardy-m mert ő egy gólkirály.
Mustafi 35 [öt éves szerződés], és Lukas Perez 17 millióba került az Arsenal-nak. Mustafi heti fizetése 100 £. Lukas Perez bére kicsivel kevesebb, ugyanis 70 ezer £ fog kapni négyéves szerződéssel. Az információ egyenlőre nincs megerősítve.

Friss hír miszerint Asano  kölcsönben fog szerepelni mégpedig a Stuttgart csapatában mivel nem kapta meg a munkavállalási engedélyét.

Wenger amúgy is kölcsönadta volna a fiatal japánt, mert Lukas Perez érkezése miatt nem sok játéklehetőséget kapott volna a bizonyításra felnőtt keretben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek