Harry Redknapp: két-három igazolás szükséges

Korábbi Tottenham menedzsere Harry Redknapp szerint a Arsenal menedzserének igazolnia kell, hogy bajnokok lehessenek újra a 2016-17 Premier League kiírásban.


Arséne Weneger nemrégen kijelentette lenne pénz igazolásokra, ha megtalálnák a legmegfelelőbb embert akár a csatárposzton.

Mivel Wenger továbbra is csatárként számít Theo Walcott-ra így hát nehezen elképzelhető eme poszton változások történjenek, bár Giroud nem lehet ott szezonnyitón, de erősen kétlem Giroud miatt igazolna a Boss mert Akpom-ra számíthat, és fog is véleményem szerint.

Harry Redknapp úgy véli középhátvédre mindenképp szükség van, egészen pontosan így fogalmazott: "szüksége van egy középső védőre"

Arséne Wenger elismerte Viking 8:0-ra megnyert találkozója után, hogy sok hiányzó van, és arról is beszélt, Rob Holding, Bielik [ Magyar autóiskola ezzel a névvel fut Békéscsabán :)} ], és Gabriel nincsen próbára téve. azaz felkészülve teljes egészében,

Tegnap beszámoltam külön posztban, hogy a védelem tengelyében igen nagy a probléma, hiszen több játékosára Wenger nem számolhat. 

Goal Magyarország is beszámolt arról Koscielny nincs abban az erőállapotban bevethető legyen Liverpool ellen.

A kérdés az, Wenger hogyan akarja megoldani a problémát, ha hasonlóképpen mint a tavalyi szezonban akkor jó vége nem lesz, mert hiába van multifunkciós játékosa hátul, ha nem egységes a védelem. Debuchy mégis kölcsönben menne, akkor még nagyobb lehet a gond. 

Petr Cech hiába hozza a kötelezőt, ha könnyedén feltörik az Arsenal védelmét. Talán egy klasszis csatárral ellentudja súlyozni jelenlegi problémát s ezért is van igaza Harry Redknapp-nek. Minimum kettő, de leginkább háromra játékosra lenne szükség bajnoki címért való küzdelemhez.

Cseh kapus tényleg jó igazolásnak számít, mert javulás volt a tavalyi szezonban, mivel az Ágyúsok második helyen végeztek a Premier League-ben.

Ha Wenger mégsem igazol tapasztalt védőt, akkor komolyabb probléma is felléphet, mert minden pont számít most következő angol bajnokságban, és ezt maga is elismerte tegnapi sajtótájékoztatóján. 

Jelenlegi pletyka szerint Mahrez útban van, de erősen kétlem, mert korábban azt nyilatkozta maradna a jelenlegi klubjánál. Arsenal Legenda Wright szerint nincs szükség Mahrez-re, mert ez a poszt telített, de meddig. Innentől fogva mindenki ismeri a történetet.

Eddigi igazolások: Granit Xhaka [33 millió] a Borussia Mönchengladbach-tól. Bolton Wanderers védője, Rob Holding. Japán fiatal Takuma Asano Sanf. Hiroshima csapatából [Wenger jövőbeli terve]. 

Mentek: Wellington Silva. Szczesny [kölcsön, vagy véglegesen]. Mikel Arteta visszavonult. [Man City edzősegéd]- Zöld utat kaptak: Rosicky, és Flamini. Továbbá kérdéses Debuchy, marad vagy kölcsönbe megy. [Arsenal Total market value: 410.98 millió £]

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek