Sérülésjelentés | Meccs Infó | Vélhető Felállás

Arséne Wenger felfedte legfrissebb híreket játékosairól még mielőtt Leicester otthonába látogatna a csapata.


Leicester derby idegenben szombaton kerül megrendezésre 18:30 kezdési időpontban a Premier Ligában.

Arséne Wenger szerint Aaron Ramsey illetve Iwobi-nak kisebb izompanaszai vannak, és a felépülésük eltarthat néhány hétig. Ha minden igaz Ramsey hamarabb térhet vissza mint a fiatal csapatársa.

Gabriel közel sem elérhető, viszont jól van,  de hat nyolc hetet így is kénytelen lesz kihagyni.

Özil, Giroud, és Koscielny elérhető lesz, de Wenger felesleges kockázatot nem vállal mivel meccshiányuk van. Ha muszáj lesz Koscielny pályára fog lépni.

Meccs Infó: Leicester Vs Arsenal | Helyszín: King Power Stadium | Kezdés 18:30 | Játékvezető: Mark Clattenburg

Az Ágyúsok következő mérkőzése sem lesz könnyebb mint az előző fordulóban hiszen maga a címvédővel mérkőzik a Premier Ligában. Igazából mégis a hazai csapatnak van jobban félni valója mert az előző szezonban csak az Arsenal tudta legyőzni otthon és idegenben.

Nagyon sok függ attól hogy a hazai csapatban mennyire emésztette meg a két vereséget azóta... bár minden bizonnyal kellő önbizalommal lépnek fel ellenünk főképp hazai pálya előnyük miatt, és azt sem felejtették el hogy ők a címvédők.

Könnyebb helyzetben lenne Wenger valószínűleg magabiztosabb is, ha nem lenne ennyi sérültje, és nem kelletett volna több kulcsjátékosát pihentetnie Euro2016 miatt. Paul Merson 2:2 döntetlen jósolt, én mégis úgy érzem nem lesz döntetlen, mert az iksz egyik csapatnak sem jó. Én egy igazi taktikus mérkőzésre számítok mármint amennyire elvárható Wengertöl az effajta játék.

Az első matt kulcsfontosságú lesz, és nem lennék meglepve ha egy gól döntené el a találkozott ugyanis a hazai csapat rendkívülien jól szervezett, és gólveszélyes bár nem egy Manchester City de az egy-két gól mindig benne van a játékukban ... 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek