Wenger: A pénzt okosan kell költeni - Goal.com

Arséne Wengert lassan szorítja az idő, ha nem akarja ismét a két fiatal bekkel megoldani a következő bajnoki mérkőzést az Arsenal.

Wenger: A pénzt okosan kell költeni - Goal.com'via Blog this'

Arséne Wenger biztosította a szurkolókat, hogy pénz van az igazolásokra.

Az Arsenal menedzserét rengeteg kritika érte az utóbbi időben, amiért nem elegendő, vagy nem megfelelő minőségű erősítések érkeztek az Ágyúsukhoz az utóbbi időben. A francia szakember azonban nem akarja elkapkodni a dolgokat.
- Azt hiszem jobb, ha konkrét neveket nem említek, de készen állunk arra, hogy elköltsük az átigazolásokra szánt összeget. Nagyon nehéz a megfelelő játékosokat kiválogatni és számtalan példát láttunk már Angliában arra, hogy valakit hatalmas összegért igazolnak le, aztán rosszul játszik. A pénzt okosan kell elkölteni - mondta sajtótájékoztatón Wenger.
Beszámolók szerint a Valencia középhátvédje, Shkodran Mustafi a londoniak kiszemeltje a védő-krízis megoldására: Per Mertesacker és Gabriel is sérült, utóbbi ráadásul 8 hétre dőlt ki a bokájával, így sürgősen kell erősítenie az Arsenalnak.

Rob Holding, az egyik új igazolás Chamberlainnel alkotta a középső védőpárost a Liverpool ellen 4-3-ra elveszített idénynyitóján, ennél értelemszerűen jobb kettősre vágynak szurkolók és vezetők egyaránt.

Forrás: Goal Magyarország

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek