Wright nem számít Özilre - Goal.com

Wright nem számít Özilre - Goal.com'via Blog this'

Az egykori Arsenal támadó összeállította a szezon legjobb csapatát, amelybe azonban nem fért be az Ágyúsok két alapembere.


Az Arsenal legendája, Ian Wright a BT Sports kérésére összeállította az idei szezon álomcsapatát, amelybe azonban egy játékos sem fért be korábbi klubjából, még Mesüt Özil és Héctor Bellerín sem.

A páros mindkét tagja kiemelkedő teljesítményt nyújtott a 2015/16-os szezonban, még ha csapatuk nem is produkált emlékezetes évet, és így a bajnoki címre se maradt már esélyük.

A csapat gyengélkedését jól szemlélteti a tény, hogy Wright álomcsapatába a londoniak két fő riválisa, a Leicester City és a Tottenham adja a játékosok többségét.

Bellerín helyén a Rókák jobbhátvédje, Danny Simpson szerepel, míg Wright a középpályára közepére Dele Allit és Eric Diert állította a Spursből, Özil helyett.

A német – 18 gólpassza ellenére – kimaradt a profi labdarúgók szavazatai alapján összeállított tizenegyből is, igaz, ebben a csapatban Bellerín volt a jobbhátvéd.

Mindössze két olyan játékos fért be Wright csapatába, akik nem a Leicesterben, illetve a Tottenhamben játszanak: Dimitri Payet a West Hamből és David de Gea a Manchester Unitedből.

Ian Wright álomcsapata: De Gea (Manchester United) – Danny Simpson (Leicester), Toby Alderweireld (Tottenham), Wes Morgan (Leicester), Danny Rose (Tottenham) – Riyad Mahrez (Leicester), Eric Dier (Tottenham), Dele Alli (Tottenham), Dimitri Payet (West Ham) – Jamie Vardy (Leicester), Harry Kane (Tottenham)

Forrás: Goal Magyarország

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek