Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hirek

Arsenal hivatalos hírlevele válogatott mérkőzések előtt





Arséne Wenger-ék a Bajnokok Ligája csoportkörében hazai pályán 2:0-ra győzött a Basel csapata ellen. A két gólt Theo Walcott jegyezte a mérkőzés 8, illetve 26 perc minutumában. Arsenal eddigi BL mérlege egy iksz, és egy győzelem.

Premier Ligában szintén három pontról számolhattak be az Ágyúsok Koscielny kezese révén. Arséne Wenger türelemről és érettségről beszélt a meccs utáni nyilatkozatában a hivatalos honlapon.

19 éven aluliak kikaptak 2:1-re Uefa Youth League-ben a Basel-től. Az egyetlen gólt Dragomir jegyezte mérkőzés 54 percében. U-18 keret viszont idegenben nyerni tudott a Tottenham ellen 4:2 arányban. Gólszerzők: Pileas, Willock, Tella, és Coyle. Kölcsönjátékosok szerepelései.

Arséne Wengert ünnepelték 20 éve a klubnál címszóval. A klub élő legendájáról és az eddigi munkásságáról videó is készült. Klikk a Linkre!

Granit Xhaka lett a legszebb találat a Hull City mérkőzésen megszerzett briliáns bombagólja révén teljesen megérdemelten.

Jegyinformációra hívta fel a rajongok figyelmét a klub hivatalos honlapja. Ludogorets mérkőzésesről további információk. Klub bejelentette legfrissebb pénzügyi eredményeit.

David Herd 82 éves korában elhunyt. 15 fotó a honlapon! Arsenal honlapját ismét jelölték. Lehet szavazni, és ha szerencsés vagy, értékes ajándékokat is nyerhetsz ...

~ Forrás/Fotó: arsenal.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek