Santi Cazorla megerősítette, hogy hosszabbítani szeretne

Arsenal középpályás kiválósága hosszabbítana, ha megkapná a lehetősége ismételten az Arsenal-ban.  


Arséne Wenger 30 év felett átlagban egyéves hosszabbításokat szokott alkalmazni játékosaival.

Santi Cazorla már betöltötte 31 életévét, és még mindig nagyon boldog Észak-Londonban aki 2012-ben csatlakozott az Arsenal-hoz Malaga csapatától.



Kezdetektől fogva Santi nagyon hamar alapemberré vált, sőt kihagyhatatlan kulcsfigurája volt, és talán lesz is még az Arsenal-ban.

A közönség kedvenc talán az egyetlen olyan játékos öt év elteltével aki legtöbb alkalommal szerepet kapott Arséne Wenger kezei alatt, és joggal megérdemelné az újabb hosszabbítást a klubtól mert még mindig nagyszerű formában van. 



Santi Cazorla megerősítette Sky Sports betűbeszédében, hogy maradna a jelenlegi klubjában mert nagyon boldog az Emirates-ben.
Fontosnak érzem magam a klubban, és ha megkapom a lehetőséget akkor aláfogom írni. Nagyon boldog vagyok mert ez egy nagyszerű klub, ahogyan edző, és a játékostártársaim is.
Cazorla tavaly idényét sajnos beárnyékolta a sérülés, de ennek ellenére 21 alkalommal mégis pályára tudott lépni, és két gólt eredményezett.



A kis spanyolt nyáron több alkalommal hozták összefüggésbe az Atletico Madrid-al, és nagy csodálója Diego Simeone-nak.
Atletico Madrid csodálatos klub ugyanis nagy dolgokra képes. Nem könnyű Bajnokok Ligája döntőjében szerepelni, és megnyerni a bajnokságot.
Santi szerződése transfermarkt.de szerint 2017 nyaráig van érvényben.

~ Forrás: Sky Sports / AP

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek