Wenger nem kis bizalmat kapott Sir Chips Keswick, és Kronke-töl

Arséne Wenger klubon belül egyre több bizalmat kap ami jó előjelnek bizonyul jövőjére tekintve.




Arséne Wenger utolsó éveibe lépet jelenlegi szerződése értelmében, és 2017.06.30-íg van hatályban a munkavállalási engedélye az Arsenal-nál menedzseri poszton, aki nemrégen ünnepelte 20 évfordulóját a klubnál.



Arsenal új elnöke Sir Chips Keswick méltán említi meg Arséne Wenger munkásságát.

Mindannyian elismerjük Arséne fantasztikus törekvéseit, ő továbbra is nagy potenciát, szenvedélyt jelent a klubnak, és biztosak vagyunk képességében, hogy ő előrébb visz minket.

Megfelelő alkalommal leülünk vele, hogy megbeszéljük a további részleteket, de most a legfőbb hangsúly a bajnoki cím megszerzésén van.



Stan Kroenke is kiállt Arséne Wenger menedzser mellett, és szintén nagy szavakkal példázta eddigi, és jelen munkásságát. 
Ő egy nagyszerű menedzser, és csodálatos hatással van a klubunkra. Arséne mindig is tette a dolgát, és mindig törekszik a versenyképességre - vélte Stan Kronke
Senki sem képviselt minket jobban, mint Arséne Wenger. Arséne mindig láthatóan elkötelezett hiszen teljes odaadással, potenciával dolgozik, és új stílust hozott angol futballba, és a klubnak is egyaránt.

Van egy nagy klub, és nagyon izgatott vagyunk ebben a szezonban, és szeretnénk megnyerni a bajnokságot ebben a szezonban.
Arséne Wenger a csapatról, és a reményről szónokolt néhány mondatban.
A csapat kötelezettségvállalása, az összetartozás, a vágy, az éhség mind megvan ahhoz, hogy részese legyünk a Premier League versenyben," mondta.
Van egy jó csapat amely érettebb és jobban tud szembenézni a kihívássokkal. Én teljesen elkötelezettek vagyok, hogy biztosítsam sikereinket továbbra is eme szezonban. -vélte a francia tréner
Arséne Wenger megerősítette, hogy egyenlőre nincs semmilyen konkrétum Őzil szerződéséről de folyamatban vannak, és azt is, Lucas Perez 6-8 hétre kidőlt miután Reading elleni mérkőzésen sérülést szenvedett 2:0-ra megnyert találkozón. 


Francia tréner elárulta Sunderland elleni mérkőzése előtt, hogy mindenkire nagy nyomás nehezedik hétről-hétre mivel nagyon szoros a bajnokság állása 5 csapat prioritása miatt s ezáltal minden derby, rangadó természetesen igen fontossá válik.


Szombati mérkőzésen Martin Atkinson lesz a sípmester (Assistants: S Child, S Burt
Fourth official: C Pawson) aki ebben a szezonban 25 sárga lapot, és egy pirosat osztott ki a Premier Ligában. Sunderland elleni meccs magyar idő szerint 13:30-kor veszi kezdetét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek