Yaya Sanogo nem kell Arséne Wenger-nek ? | Saint-Étienne januárban lecsapna

The Sun forrás szerint 23 éves támadó lehet hogy távozni fog januárban




Daily Star utánközlésében az áll, hogy a hét elején érdeklődést mutatott Saint-Étienne francia klub Auxerre-ben nevelkedő Sanogo iránt.

Yaya Sanogo 2013-ban csatlakozott az Arsenal-hoz és mindössze 11 alkalommal volt elhivatott Arséne Wenger keretében Wikipedia szerint. 



A mellőzött játékos szerződése 2017.06.30-íg van érvényben, aki korábban több alkalommal volt kölcsönben mégpedig a Crystal Palace, Ajax, és a 2016 idényben a Charlton-nál.

Sanogo eddigi legjobb teljesítménye Emirates kupában volt ugyanis Benfica ellen négy alkalommal eredményezett.



Wenger lehet hogy szankcionálni fogja téli átigazolási ablakban Sanogo játékjogát, és áteszi átadólistára mivel ezen a posztot telítettség van, hiszen Lucas Perez, Alex Iwobi, Olivier Giroud, Theo Walcott, Danny Wellbeck, Joel Campbell (kölcsönben) Takuma Asano (kölcsönben), és Chuba Akpom is rendelkezésére áll.



Krystian Bielik jövőjéről is hamarosan fog dönteni Arséne Wenger legalábbis a meccs utáni (Ludogorec) közlendőjében ezt feltételezte. és december január tájékán elbírálja hogyan s tovább. Annyi bizonyos, hogy nem elég tapasztalt és meglehet kölcsönben fog szerepelni.- mondta a francia szakember az Arsenal hivatalos berkeiben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek