Debuchy-t két klub is vinné | Jenkinson talán önmagára talált ?

Jelentések szerint januárban Mathieu Debuchy-t vinné a Roma, és a Galatasaray




Debuchy jelenleg kölcsönben szerepel Bordeaux csapatában mivel az Arsenal-nál jobb hátvéd poszton igen komoly hierarchia van, mivel Hector Bellerín minőségi játékot képvisel nagyon fiatal kora ellenére.



A 21 éves kis spanyol jelenleg sérülésekkel küszködik - erősítette meg Arséne Wenger sérülésjelentésében, és négy hétig lesz nélkülözök listáján lesz.


A Manchester United 1:1 mérkőzésen Carl Jenkinson szerepelt a védelem tengelyében, akit Wenger nagyon megdicsért nemrégiben Ludogorets elleni teljesítménye miatt.


Nagyon úgy tűnik Wenger-től bizalmat kapott Carl Jenkinson: "Elment kölcsönben, és rengeteg mérkőzést játszott a West Ham-nél. A Ludogorets ellen fitten, és készen játszott, és mindezt nagyon jól tette."



24 éves Right-back az utóbbi két szezonban 50 felett szerepelt West Ham első csapatában, és a múlt szezonban két gólt is eredményezett,


Jenkinson sok tapasztalot szerzett ez alatt az idő alatt, (de a kérdés az, hogy a kellő potencia meg-e van benne) és pont emiatt lehet veszélyben csapatársa a francia Debuchy aki már 31 életévét betöltötte. 

Mathieu Debuchy élő szerződése 2019.06.30.-ig van hatályban az Arsenalban (transfermarkt) szerint. A piaci értéke jelenleg kb. 7,5 millió euró.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek