Hivatalos: Hector Bellerín ismét hosszabbított a klubbal

Mirror múlthéten megerősítette Bellerín új szerződését betűbeszédében, és igaznak bizonyult, merthogy Arsenal hivatalossá tette a szignót.




Múlthéten Arsenal Post is beszámolt arról, hogy egyre több jel utalt arra, hogy meglesz az újabb kontraktus, hisz Bellerín ügynöke is pozitívan nyilatkozott.

Hector Bellerín szerződése 2019 06.30.-íg volt hatályban, még mielőtt hosszabbított volna, és a legfrissebb hírek szerint kb hat évvel meghosszabbodott, egészen pontosan 2023-íg.

Arsenal honlapján nem erősítették meg, hogy a heti fizetése 50-ről 100 ezerre gyarapodott volna, de több mint valószínű, mert hatéves szerződéshez ezen esetben fizetésemelés is járna az igazság szerint, és azon sem lepődnek meg, ha több lenne mint amennyit beharangozott a sajtó anno.



Hector Bellerín-ért ismét bejelentkezett a Barcelona, de Wenger úgy véli, hogy ez az üzenet sajtón keresztül csak arra mutat, hogy elszórják a morzsákat, ugyanis a Barca a következő átigazolási ablakban ismét aktív lesz.

Bellerín múlt hónapban viccesen kijelentette, hogy ha Barcelona telefonon érdeklődik felőle, akkor nem fogja felvenni a telefont, tehát semmi oka sincs a klubváltásra mert boldog Észak-Londoban

Tehát a Transfer Markt szerint Hector Bellerín 2023/06/30-íg az Ágyúsoké 😊😎💪

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek