Theo Walcott, és Olivier Giroud közti hasonlóságok, és észrevételek | Gondolatmenetelés

Eme posztban összegyúrtam az utóbbi évekből szerzett észrevételeimet, mert úgy gondolom, sok a hasonlóság a két játékos között.




Theo Walcott hasonlóan mint Olivier Giroud nagyon nehezen kezdte meg a gólgyártást, ugyanis hónapokba telt, mire debütálni tudott az Arsenal első csapatában.



Mind a két játékos nagyon sokszor kapott negatív kritikát szurkolóktól, és a szakértőktől is egyaránt mivel nem Arsenal szintű játékosok-nak titulálták rosszabb teljesítményük révén.



Általában ha Giroud formában van Theo Walcott is belelendül vagy épp fordítva. Mindkét játékos csereként jobban teljesít, bár nincsen statiszták, hogy alátámasszák a feltételezéseimet, ezért érdemes utánanézni a dolgoknak.



Magyar Wikiben 57-57 gól van jegyezve a két játékosnak, az angol wiki szerint 60-59. Egy biztos, egyik sem pontos számadat (a francia három évvel idősebb mint a csapatársa / transfermarkt adatai szerint 3 millióval többet ér a francia, az angolnál ),

Véleményem szerint nincs különbség afelől, hogy ki a jobb játékos, talán egy paraszthajszállal jobb jelenleg Giroud Walcott-nál.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek