Arsenal Hírlevél: Az elmúlt napok történései (Olympiakos)

Arsenal szokásos heti hírlevele Manchester United rangadó előtt. 

Fotó:Arsenal.com
Per Mertesacker elismerte, hogy nem elfogható eredmény született kedden az F csoportban Olympiakos elleni mérkőzésen mégpedig Emirates-ben ugyanis 2:3-ra kikaptak Wenger fiai.

Az előző mérkőzésen az Ágyúsuk 5:2-re verték Leicester City gárdáját a King Power stadionban. Mindkét mérkőzésen betalált Theo Walcott, és Alexis Sanchez aki mesterhármast ért el az előző találkozón (PL)

Alexis Sanchez az első olyan játékos, aki az angol, olasz és spanyol bajnokságban mesterhármast eredményezett, és ezzel rekordot döntött.

Ligakupában a White Hart Lanen 2:1 nyert az Arsenal Tottenham ellen és továbbjutott. A következő ellenfél másodosztályú Sheffield Wednesday lesz. Ezen mérkőzésen Flamini duplázott. 

Arsenal Vs Sheffield találkozott október 27-én lesz megrendezve a negyedik fordulóban. 

U-19 keret viszont legyőzte az Olympiakost az UEFA Youth League-ban 3:2-re. A Gólszerzők: Julio Pleguezuelo 14 és 62 percben volt eredményes,Ben Sheaf 48 minutumban értékesített büntetőből.

U-21 keret 3:2 nyert Wolves ellen a Premier League-ban. Stephy Mavididi, Chris Willock, és Alex Iwobi voltak az Ágyúsok nyerő játékosai.

18 éven aluliak is nyertek a Tottenham ellen 5:3-ra (Arsenal Training Centre). Fortune(20), Nelson(27), Robinson(51&59), Nketiah(90) voltak ezen meccs gólszerzői. 

Hölgyek is nyertek a Sunderland ellen idegenben ( The FA Womens’ Super League).

Liam Brady újra megnyitotta Market Road-ot csütörtökön. A létesítmény átesett 2.1 millió fontos beruházáson. 

Arsenal lett az első Premier League klub amely Etiópia-val kötött szerződést. A bejelentést Dashen Brewery jegyezte be. A hároméves partnerséget (Etiop) hivatalos sörgyárral minden bizonnyal segíteni fogja az Ágyúsokat közelebb kerülni a rajongóival szemben. 

Korábbi Arsenal játékosai részt vettek egy jótékonysági mérkőzésen, hogy megünnepeljék a Londoni Brady Ground-ot.

Az Arsenal Futball klub továbbra is támogatta a szíriai menekülteket mint más európai klubok 90 percben. Bővebb infó.

Legutóbb az Ágyúsok Stoke City elleni mérkőzésen adományozott minden eladott jeggyel amely 1 fontot jelentett (Save The Children) menekültek javára. Mind ezidáig 59,963 fontot sikerült továbbjuttatni a rászorultokra.

A Támogatók Fórumán szeptemberben találkozó volt, hogy megvitassák klub iránt felvetődő kérdéseket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek