Arsenal Hírlevél: Az elmúlt napok eseményei (Tottenham)

Arsenal heti hírlevele Tottenham (Capital One Cup) mérkőzése előtt egy nappal.


Forrás/Fotó: Arsenal.com
Az Ágyúsok kikaptak 2:0-ra a Premier Ligában a Chelsea-től, és a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén a Dinamo Zagreb csapatától szintén idegenben 2:1-re. Theo Walcott szerezte a szépítést az Ágyúsoknak.

Ágyúsok U-19 kerete viszont győzni tudott Uefa Youth League-ban a Dinamo Zagreb ellen, ezen a meccsen Willock 44, és Sheaf 66 percben állította be a 2:0 végeredményt, de a 18 éven aluliak kikaptak a Fulham-től a Motspur Park-ban  2:1-re (Premier League). A szépítést Marcus Agyei-Tabi jegyezte a mérkőzés 85 minutumában büntetőből.

Arsenal hölgyeknél mesterhármast szabadalmaztatott hivatalosan Dan Carter az Anglia keretben Észtország elleni mérkőzésen. A meccs végeredménye 8:0 lett. Mint már ismeretes, Jack Wilshere-re várhatóan még három hónapig nem számíthat Arséne Wenger,

Lehet szavazni az Arsenal.com az év honlapjára! A klub hivatalos honlapja elnyerte "Legjobb Sport Weboldal" hét egymást követő évben, és persze " a legnépszerűbb sport Weboldal" címet is 2013-ban. A klub bejelentette legújabb pénzügyi eredményeit a hivatalos portálon (Arsenal Holdings plc).

Arsenal üdvözli az új Arsenal Gap Year -t. Az elmúlt kilenc évben, a résztvevők hozzájárultak a projektekben 19 különböző országokban mint például Olaszország, Szingapúr, Vietnam, Ausztrália, Bahrain, Görögországban is és a legujabb célállomás Afrika lesz. A munkákat önkéntesek végzik majd, mint legutóbb is. Bővebb infó

Az Ágyúsok következő ellenfele a Capital One Cup-ban a Tottenham lesz 2015.09.23-án amelyet a Digi Sport 2 élőben fog közvetíteni. 


Follow us: @Zhc13 on Twitter

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek