Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !


Az Ágyúsok tavaly Hull City elleni FA Kupa döntőben törték meg a csendet a Wembley-ben, majd három hónap múltán Community Shield-et is elhódítottak a Manchester City elől. Ma eljött a nagy Nap, és csak egy kérdés maradt hátra.

A nagy kérdésre sokáig már nem kell várni, hiszen már csak órák vannak hátra a várva - várt pillanatra, és Arséne Wenger nincs könnyű helyzetben, hogy melyik kezdő 11-ét rakja ki, mert igen csak bőséges a kerete.

Arséne Wenger ma ismét történelmet írhat, ha minden úgy alakul ahogy szeretné, ugyanis megelőzheti a Boss Vörös Ördögöket Red London jelzővel az FA Kupa történelmében, aki rengeteg kritikát kapott mind szakmai, és rajongó tábortól is Trófeák hiánya miatt az elmúlt években.
Arséne Wenger olyan személyiség aki 100 % kiáll önmagáért, és a játékosaiért ami igen ritkaság manapság a gazdag kluboknál, mert könnyebb mélyen a zsebbe nyúlni, minthogy közösen hinni a cél érdekében. Ő az az edző, aki megérdemelné újra a címvédést, mert ez a Boss Papa napja (lehet).

FA Kupa: Meglesz-e a címvédés? Ez valójában nem kérdés, de jobb félni, mint megijedni, ahogy Mesut Ozil is nyilatkozta a sajtónak, mert attól még mi vagyunk a favoritok, nem garantált a siker.

Blog: Valószínűleg nem lesz akkora nyomás Arséne Wengeréken mint tavaly ilyenkor, szerény véleményem szerint vagy túl sima lesz,vagy vért fogunk izzadni. Az első gól döntő fontosságú lehet főleg az oroszlánok részéről, mert nem lehetnek túl jó formában, mert legutóbb az angol bajnokságban nagyon csúnyán kikaptak a szentektől, viszont a hit lehet az ami erőt adhat nekik, és ezért kell eldönteni minél hamarabb a találkozó végső státuszát, ehhez pedig nekünk Henry-s hideg vér kell, reményt még véletlenül sem érezzék.

Arséne Wengerék tavaly hátrányban álltak fel és nyerték meg a mérkőzést, de jobb lenne ha nem ismétlődne meg az első félidő, mert akkor amit én átéltem azt nem kívánom senkinek. A tökéletes meccshez tökéletes szlogen dukál; Victoria Concordia Crescit - a régi szép idők emlékére, és legyen ez is a végszó egy szóval kiegészítve ... Arsenal Victoria Concodira Crescit.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek