Arséne Wenger Sérülésjelentése: Welbeck, Debuchy és a Többiek ...

Arséne Wenger felfedte a legújabb csapat híreket még mielőtt West Bromwich Albion-nal mérkőznének vasárnapi Premier League utolsó fordulójában.

Fotó:arsenal.com
"Nincs alapvető sérülések az utolsó mérkőzéshez képest. Látható volt legutóbb néhány játékosnál a fáradtság nyomai, de majd meglátjuk".

Visszatérő ? "Danny Welbeck nem, Alex Oxlade-Chamberlain újra elkezdte a teljes edzést ma [péntek], és Mathieu Debuchy is."

Welbeck: " Van esély, hogy ott legyen Angliai keretben, de ezt most nehéz megítélni, ugyanis is térdproblémái adottak neki, ha Fa Kupa döntőjére készen áll, akkor rendelkezésre kellene álljon Angliának is." [Négy Arsenal játékost már megnevezett Roy Hodgson]

Oxlade-Chamberlain játszhat-e a döntőben? "Nem lehetetlen, mert ma teljeskörű edzésben részesült. Meglátjuk, hogyan reagál."

Welbeck az angol válogatottban, de Oxlade-Chamberlan sajnos nem: "A különbség az, hogy Alex Oxlade-Chamberlain nem játszott semmilyen bajnokságban rendszeresen. Mérkőzések hiánya bizonyos időt vesz igénybe, hogy újból versenyképes szinten legyen. Danny Welbeck nem dőlt ki sokáig, mert csak véraláfutás keletkezett a térdén. Ez csak a fájdalom, és hamarosan elfog dőlni, hogy alkalmas-e vagy sem."

Arséne Wenger szerint hasonló lehet a keret vasárnap, mint a szerdai mérkőzés felálló kezdő tizeneggyel, Az sem elképezhetetlen AW szerint egy-két helyen frissíteni fog.

Legutóbbi hazai mérkőzésen 1:0 Ágyús győzelem született. A hétvégi sípmester Robert Madley lesz és a segítői [Assistants]: S Beck, & A Garratt [Fourth Official]: S Attwell.

Digi Sport meccs teljes egészét nem közvetíti mert körkapcsolás lesz [Hull City-Manchester United/Newcastle-West Ham]. A blogban bővítve lett livestream !

~ Forrás: arsenal.com alapján

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek