Charlie Nicholas attól tart, hogy Walcott menni fog

Charlie Nicholas attól tart, hogy az Arsenal elveszítheti Theo Walcottot a nyári holtszezonban.



Arsenal Legenda, Charlie Nicholas (1983-1987) négy évet töltött Észak Londonban, aki (állítólag) legjobban fizetett futballista volt anno Nagy-Britanniában, és a következőket vélte kommentezni a Sky Sports honlapján.
Nagyon aggódom amiatt, hogy Theo Walcott nem érzi magát a csapat közvetlen részévé, és lehet hogy távozni fog. Én nagy rajongója vagyok Theo Walcott-nak, de ha nem fog kapni több játéklehetőséget lehetséges meglesz benne a kísértés a távozásra, de ő minden bizonnyal bizonyítani szeretne mint középcsatár.
Azt hiszen a Sunderland ellen kezdeni kelletett volna neki, mert meg kell adni számára feltétlen a lehetőséget bizonyításra, hasonlóképpen vonatkozik mindez Jack Willshere is, aki nem tudott jó formába lendülni, mert nem kapta meg a kellő esélyt, amikor felépült a sérüléséből.
Charlie Nicholas 3:1 győzelmet jósol a mai mérkőzésre West Brom Albion elleni találkozóra.A másik legenda nevezetesen Paul Merson 4:0 győzelemre voksolt a Sky Sports honlapján, reméljük mindkét legendának igaza lesz, s meglesz a három pont, és ezáltal a harmadik pozíció . 

Forrás : Sky Sports ~

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek