Emirates Kupa megerősítve lett az Arsenal hivatalos portálján

Olympique Lyonnais, Villarreal és a VfL Wolfsburg is csatlakozni fog az Arsenal nyári minitornáján mégpedig 2015 július 25, és 26-án.


Fotó:arsenal.com
A 2015 Emiarates Kupa nyolcadik verseny lesz az ez évi kiírásban. Niklas Bendtnert viszontláthatjuk VfL Wolfsburg játékosaként, és Santi Cazorla egykori klubja is jelen lesz ugyanis a Villareal szintén mérkőzni fog.

A csapatok három pontot fognak kapni a győzelemért, a döntetlenért pedig egy pont jár. A verseny a támadó játékra fogja bátorítani a csapatokat azonos pontszám esetén, mert számítani fog a gólkülönbség.

Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis mondta: 
Nagyon örülünk, hogy képes voltunk megerősíteni három vezető európai klub csapatait az idei Emirates kupán. Lyon, Villarreal és a Wolfsburgnak fantasztikus játékosai vannak, és mind hozzájárultak egy szórakoztató hétvégi labdarúgó mini bajnoksághoz.
Lyon és a Wolfsburg is egy jó verseny kihívást jelent majd a játékosoknak, hogy jól készüljenek fel az új szezonra. Emírségek 2007 óta szponzoráltak minket mint az ez évi kiírásban is, és ismét megköszönhetjük nekik a hosszú távú elkötelezettségüket az Arsenal Football Club iránt, és persze a támogatásért, segítve hogy ez egy nagyszerű futball hétvége legyen.
Emirates alelnöke (vállalati kommunikáció, marketing): 
Az Emirates Cup mindig izgalmas fejezet a partnerségnek és mindannyian várjuk, hogy a verseny ismét júliusban megkezdődjön. 
Néhány érdekes információ (Forrás: Wikipedia):
Az Emirates-kupa győztesének járó ezüst kupát Thomas Fattorini készítette, akinek a családja 1827 óta készít trófeákat az angol labdarúgás számára. 
Egy olyan dizájnt szerettünk volna készíteni, amely egyszerre üt el más nemzetközi labdarúgó trófeáktól és olyan amelyre büszke lehet az elnyerője” – mondta Fattorini. 
Emirates Cup: 2015 mérkőzés menetrend

Szombat, július 25
14.00 - VfL Wolfsburg v Villarreal
16.20 - Arsenal v Olympique Lyonnais

Vasárnap, julius 26
14.00 - Olympique Lyonnais Vs Villarreal
16.20 - Arsenal v VfL Wolfsburg

-- Forrás: Arsenal.com / Wikipedia

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek