Lehmann szerint nem lesz könnyű dolga az új kapusnak

Jens Lehmann szerint Petr Cech-nek új fejezettet kell nyitnia, ha sikeres szeretne lenni az Arsenalnál.



Cech 486 mérkőzésen volt túl a Chelsea csapatában, és Jens Lehmann szerint újabb öt fantasztikus évet produkálhat az Ágyúsoknál, de azonban Petr Cech kapusnak el kell felejteni a múltját, ha sikeres akar lenni az Arsenalnál, és ez a lelki állapot eltarthat néhány hétig, esetleg hónapig is - mondja ex-Arsenalos német.

A cseh kapus óriási sikert ért el a Chelsea-nél, de most összpontosítania kell az új kihívásra ami sosem nem könnyű ugyanis a kékeknél töltötte szinte egész karrierjét, és sok trófeát nyert velük, és most a rivális csapathoz szerződött s hozzá tette, hogy a nyerő hozzáállás és mentalisást újra meglesz a csapatban Petr Cech és Per Mertesacker csapatkapitánnyal.

Személyes meglátásom mint bloggerként csak annyi, hogy valóban nem lesz könnyű dolga a cseh kapusnak, de a történethez az is hozzáfűződik, hogy a Chelsea szurkolók szinte júdásként emlegetik Petr Cech-t, és pont emiatt lehet könnyebb dolga a múltját zárt ajtók közé sorolni, de az ott eltöltött sikeres évek nyomtalanul soha nem fognak eltűnni, és részben Jens Lehmann-nak igazat is adok. Egy biztos, Petr Cech profi világklasszis kapus, és tudni fogja a dolgát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek