Cazorla szerint összhang, Wenger részről a hazai pálya fontos

Arsenal középpályása Santi Cazorla azt nyilatkozta, hogy jobbnak kell lenni több szempontból is ebben az idényben.


Fotó:Arsenal.com
Az Arsenal a nyitó mérkőzését elvesztette a West Ham ellen, de a Crystal Palaci derby-t már hozni tudták Wengerék a Premier Ligában.

Santi Cazorla elmondta, hogy a következetesség, és az összhang jobbnak kell lennie a csapaton belül, hogy ne essenek ugyan abba a hibába, mint a tavalyi szezonban, amikor rengeteg pontokat vesztettek.

Arra is kitér a kis spanyol, hogy türelmesebben kell járatni a labdát, majd a tempót felgyorsítani, mert sok csapat ellentámadásra összpontosít, és mi sokszor helyet adunk nekik.

Nagyon hosszú szezon nézünk elébe, és a Chelsea, Manchester United, City, Liverpool, és Tottenham is mind jó csapat, csak úgy mint az Arsenal.

Sok pontot vesztetünk korábban, és így elég nehéz volt versenyben lenni Man. City, és a Chelsea-vel, ebben szezonban szeretnénk jobban teljesíteni, mint korábban.

Santi Cazorla dicsérte Petr Cech mentalitását, és arra ösztökéli a csapatott mondván " gyerünk, ne aggódj, a következő játékot meg kell nyerni. "

Azt hiszem nagyon fontos része a csapatnak, mert van tapasztalata, és pedig a hite miatt is. Az ő mentalitása azonnal hatni kezd az öltözőbe.

Arsenal következő ellenfele a Liverpool lesz szintén a premier ligában hétfő este, és remélhetőleg meglesz az a következetesség, összhang amiről Santi Cazorla beszélt.

Az Ágyúsok tavaly 12 ponttal voltak lemaradva a Chesea-től az angol bajnoki tabellán szezon végeztével. Az idényi eddigi Ágyús mérleg egy győzelem, és egy vereség.

Liverpool eddigi mindkét meccsét megnyerték egy gólos előnyben mégpedig a Bournemouth hazai pályán, idegenben a Stoke ellen. Az első meccsen Benteke, és Coutinho a Stoke ellen talált be a 86 percben. 

Arséne Wenger - Meg kell mutatnunk az erőnket hazai pályán.


"Ha azt szeretnénk, hogy egy sikeres szezonunk legyen, akkor erősnek kell lenni otthon," mondta Wenger. "Általában ez így is van, mert tényleg erősek vagyunk (hazai pályán). Ez egy jó lehetőség hogy ismét megmutassuk az erőnket.

"Át kelletett vizsgálni a történteket, hogy mi hiányzott, és mi jó reagáltunk utólag, és most arra van szükség, hogy visszajöjjünk otthon"

"Ez egy nagyon fontos játék lesz [Liverpool], ahol az eredmény természetesen létfontosságú. Ez a meccs nem fogja eldönteni minden továbbit, de a fejünkben tudjuk, hogy ez nagyon fontos lesz. "

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek